yeni filo sistemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .......єƒє....... tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dün size supoorttan gereken cevap hali hazırda verildi, tekrardan konu açmanıza gerek yoktur zira durum halen supoorttan size belirtildiği gibidir.
    Bekeyip gorucez diye bi cvp mi olur o kadsr para o kadar emek bana aciklar misiniz bu oyunu bambaska briimi yonetiyo nasil bilmez siniz aciklama istiyorum ve bu benim en dogal halkimsoruma cvp verir misiniz ve net cvp olsun aklimizda soru kalmasin gercekten bitim artik bu tur oyalayici cvplardan bizde bilmiyoruz sizin gibi diyin bekliyelim hem her seyi bilip oyunda yetkili gibi takilip hemde her soruya kacamak gecistirici cvplar vermekten vaz gecin artik !!!

2. geçiştirici neden cevap versinler.anlamadığım bundan bir çıkarları vs yokki.sana bildikleri kadar yardım etmişler.oyunda her gün yeni birşeyler oluyor .bunları oyundaki adminlerin yüzde yüz bilmesine imkan yok.zamanla oturacak sistemler için anlık cevap istiyosun bide adminleri eleştiriyosun.anlamadım gitti.ayrıca bu insanlar gönüllü insanlar.para vs de almıyolar bildiğim kadarıyla.her sorunuza tatmin edici cevap alamayınca adminleri kötülekmekten vazgeçin artık.zira onlarda insan.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Beyefendi anlamak istemiyorsanız açın maillerinizi yeniden okuyun! Size forumda açıklanandan daha fazla bilgimizin olmadığı belirtildi defalarca ve bu durumda siz halen daha fazla bilgi istiyorsunuz kusura bakmayında olmayan bir bilgiyi size nasıl vereceğiz, keza zaten verilecek bir bilgi geldiğinde bütün herkes okusun diye genel duyurusu yapılır/yapılıyor. Kimse genel duyurulması gereken bir bilgiyi kendine saklamıyor.

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.