yeni fikirler :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TEK-AŞK-FB tarafından 7 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. selam öncelikle konuyu okuyup güncel tutmanızı rica ediyorum oyunda değişmesi gereken yahut entegre edilmesi gereken nacizane fikirlerim:

1. Tüm haritalrın oyuncuların vakit geçirebileceği şekilde yeniden güncellenmesi oyunca onlarca harita olmasına rağmen sadece 10 bilemediniz 15 tanesi kasılmak için kullanıma uygun diğer haritalarda yapılacak pek birşey yapmak mümkün değil.

2. Pazar yerinde teklif verilen ödüllerin itemlerin daha göz alıcı dikkat çekici şekilde insanların teklif vermesini gerektirecek şekilde güncelleme yapılması.

3. Donanmalara alınan oyuncu sayısınun yükseltilmesi .

4. Oyunda sürekli bi karaborsa olması ve buradan oyuncular kendilerinde fazla olan itemleri işe yarar başka itemlerle takas sistemine girmesi gayet güzel olacaktır diye düşünüyorum.

5. Her harita geçiş kapıları konulmalı yani bu kapı uzak haritalara ışınlanmak gibi ancak bununda bi karşılığı olmalı eğer denizcilik kitabın yok bu kapıları belli bi inci karşılığnda oyuncular kullanabilmeli.

6. oyunda online sayısı tutmak için giriş ödüllerinin kesinlikle güncellemsi lazım şu şekilde 30 gün üzerinden hergün hesabına giriş yapan birisi her girdiği günün ertesi günü 2 katı yada değişik itemlerle ödüllendirilme fakat bu kişiler diyelimki 30 günü 15. günü girmeyip 16 gün girerse ödül sistemi başa dönmeli ve bu şekilde oyuncu online sayısı yükselir diye düşünüyorum.

7. Oyundaki oyuk ve o tarz efekti olmayan güllerinin yeni bi efekt kazandırılması.

8. Almirante sistemin eskisi gibi cazip hale getirlmesi (o sistemi rakipten çalarken bile bi heyecanı vardı ) :)

9. Ve son olarak bu biraz imkansız gelebelir ama bazı online oyunların oyun şirketleri tarafından videoları hazırlanabiliyor demek isteğim serverlardaki savaşları kayıt altına alacak bi video sistemi geliştirilebilir biraz uçuk gelebilir ama olsa tüm oyuncuların daha mutlu olacağına inanıyorum.

şimdilik bu kadar teşekkürler :)

2. ++++ destek.

ve bende 10. istegi yazıyorum :)

örnegin TR SERVERLERİNİN HEPSİNİN GİRECEGİ BİR YER OLSUN. TÜM SERVERLER KAPIŞSIN :)

BEN GÜZEL OLUR :)

3. Boşver bunları bu açıkları düzeltsinler biraz adil olsunlar bana oda yeter

4. özkantr

özkantr User

5. cok güzel fikir bende haritalar 100 tane olsun bütün oyuncular oraya toplansın :D :D

6. benden de 10. isteğe destek...

oyuncu gemisini isteği server'e gemisini geçirebilsin, bunu belli bir miktar inci karşılığıda yapabilirler mesela 50.000 inci gibi bir fiyat ta koyabilirler. oyuncu oyunla tanıştığı değil de istediği serverde oynasın.

yada benzer diğer bir seçenekte başka tarayıcıda başka gemi açılmasını engelleyerek.

1 - Bir gemi ile oynamak zorunlu olsun gemi serverleredan bağımısız olabilir. (başka tarayıcıda başka gemi açılmasına izin olmayabilir)
    2 - Para ile yapılan alışverişler burada yapılsın ve haritada kazanılan ödüllerde buraya aktarılsın.
    3 - Oyuncu oynayacağı servere, özel haritaya veya tılsıma burdan giriş yapsın. burda haritalar savaş haritası, ve gelişme haritaları olarak oluşturulabilir.
    4 - Savaş haritasında sadece gemiler savaşır ve kasılma olmaz, (etkinlik ve npc gemileri olmaz veya ödül vermez) yani sadece bp, ep ve tp alır,
    4.1 - Savaş olacağı için taraf seçme seçeneğide olabilir, aynı taraftaki oyuncular bir birini batırmaz ve rakip belli olur.
    4.2 - oyun içinde taraf değiştirme olmaz çıkış giriş yapılması istenir vb.
    5 - Gelişme haritalarıda ayrılabilir özel haritalar, sınav (level atlama) haritası ve gelişme haritalar olarak.
    5.1 - Özel haritalara şimdiki gibi sadece sahip olanlar girer(başak,yengeç vb. gibi veya tılsımlar gibi giriş için öğe isteyenler)
    5.2 - Sınav haritasın oyuncu tek başına yapar veya giriş belli şartlardaki oyunculara giriş şifresi felan verebilir. örn. aynı filo oyuncularına.
    5.3 - Gelişme haritalarında savaş olmaz bir oyuncu sadece gelişmesini engellemek için batırılabilir, yani tp ve bp ödülleri alınmaz ve diğer haritalara girmek için gereken koşulların yerine getirilmesi istenebilir. örn. level haritasına girmek için tp, level görevlerini yapar, özel haritalar çıksın diye pırıltı toplar. ve sadece gemisin geliştirmeye çalışır.
    6 - Bütün oyuncular 20 tane farklı serverde oynayacaığına oyuncular bir kaç serverde toplanmış olur ve oyun daha adilleşir görüşündeyim.
    en azından savaşan filolar dışındaki oyuncular savaş yüzünden batmaz:)

şimdilik bu kadar düşünüp geliştirebildim fazla vaktim yok. ama beyin fırtınası ile geliştirilip toparlaranar güzel bir fikir olarak sunulabilir düşüncesindeyim.

okuduğunuz için teşekkür ederim.

beyin fırtınasıyla geliştirilebilecek bir düşünce olduğunu düşünüyorum.

яoтαsız bunu beğendi.