Yeni Etkinlikler ve Düşük Seviyeler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ★KARADENİZ★ tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce etkinlikler bütün seviyedeki oyunculara adil mi ?

1. Evet

oy sayısı 2
    9,1%
  2. Hayır

oy sayısı 20
    90,9%
  1. Seafight yetkilileri, aşağıdaki soruları cevaplarsanız sevinirim.
    1)Yeni etkinlikleri yaparken neden sadece yüksek seviyeli oyunculara yöneliyor ?
    2)Bu oyundaki tek amacınız sadece yüksek seviyeli oyuncuları düşünerek vudu topu vs. 3)çıkartarak satmak mı ?
    4)Neden eskisi gibi bütün seviyedeki oyuncuların yararlanabileceği etkinlikler yapılmıyor ?
    5)Önceden daha mı az kazanıyordu Bigpoint ?

Şu zamana kadar oynadığım hiçbir oyunda paralı oyuncularla normal oynayanların arasında bu kadar farkın olduğu hiçbir oyun görmedim. Sizde farkındasınız düşük seviyelerde neredeyse hiç gemi kalmadı. Zaten olanda oyunu bırakıyor. Niye bırakmasın sizin vudu toplu oyuncularınız 2 kere vuruyor, adamda oyun isteğimi kalır. Zaten yakında da forumda baş başa konuşursunuz kalan 3-5 kişiyle. En popüler oyunlardan Seafight'ın içine ettiniz. Tebrikler !

(birde burada yazılanların hepsi iletilecek deniyor, neden hiçbirine cevap gelmiyor veya siz cevabını yayınlamıyorsunuz ?)

2. parasal bi oyun düşük seviyeler için tekrardan korumalı bölgeler olmadıgı sürece bu oyunda yeni üye bulamazsınız yeni gelişen aşagıdan tırmanan oyuncular bulmak imkansız adminler hakkında bişey söylemeye gerek yok çünkü yok gibiler

3. belki pek adil değil ama bu oyuna yıllarını veren var kardeş :) misal ben benim kasılmamla yeni başlayan bi oyuncunun aynı kasılmasıda mantıksız . zaten şöyle bi gerçek var bu oyuna çok önceden başlamadıysan sıkıntı büyük . şu an ya sadece emek gemileri yada para yatırılan gemilerde iş var ki emek gemileride pek bi şey sayılmaz . misal benim gemi malzeme bakımından çoğu gemiyi ezer ama vudu topu yok diye çoğu kişi benden üstün . oyun oynamak istiyosan para yatıracaksın :)