Yeni etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve jokerrmurathan tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar kafatası cephanesini para yatırmadan almanın bir yolu varmı?
    Ve adminler lütfen link inceleyiniz demeyin baştan sona kadar okudum

2. etkinlikle başarılı olursan ilk 100 e girersen 5000 tane veriyor

3. Girmek için lazım değilmi gülle

4. gülle olsun yeter önemli olan senin grubunun kazanması

jokerrmurathan bunu beğendi.
  5. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a cümleten seafight oyuncuları ..ekibi ve bigpoint yetkilileri bayramınız mübarek olsun arkadaşlar
    sorum şu kafatası güllesinde 35.00 tl yazıyor fakat içine girdiginde açıklamasında 19.99 Euro hangisi..aldıkmı gülleyi hesabımızdan türk parasımı düşecek euro mu hangisi dogru bilgilendirebilirmisiniz yetkili arkadaşlar ...eoro hesabı ise 68.00 tl ye almış olacaz.. hangisi dogru

6. biz tl yi esas alıyoruz arkadaşlar

7. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

tl yi esas alda ya çekim yaptıgımızda euro olarak alırsa alan varmıki tl olarak aldım diye yazsın arkadaşlar

8. tabikide tl olarak düşecek hesabınızdan

9. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a aldınızda tl olarak verdiginizimi söylüyorsunuz yoksa varsayımlarlamı konuşuyoruz emin olmak istiyorum arkadaşlar

10. darkorbitte de aynı problem mevcut paypal ile ödeme yazıyorum ve en küçük pakette bile sapmalar oluyor yani euro ile çekiyor.

11. e pin yada paytogo ile alın böyle sorunlar yaşamazsınız

12. Arkadaşlar ben bir çok alış veriş yaptım ve hiç sorun olmadı (tr) mi (euro) mu çekiyo diye soran sayın arkadaşlar türk servırı oldugu için türk lirası ile ödeme yapılır,şimdiden kolay gelsin..

13. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a hayırlı bayramlar kardeşim
    benim de sorunum olmadı fakat hiç bir satılan itemin içinde euro yazmazdı yalnızca türk parası yazardı..bunda itemin içersine tıkladıgında 19.99 euro gibi paraya buna sahip olacaksın yazıyor o yüzden tereddütteyim ..itemin içine bakın bir