yeni çıkan canavar eğitmenleri hakk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TR-2_vatansağolsun23 tarafından 16 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. daha evvel istediğimiz zaman kullanabildiğimiz petleri parayla satmaya başladınız. (içeriklerini de değiştirdiniz )hani para ile satılmasına karşı değilimde sizin düşüncenize göre ben sabah işe gider gibi seafight mı oynadığımı sanıyorsunuz sabah 08.00 işbaşı akşam 18.00 paydos ,günde 2 yada zaman bulabilirsem 3 saat oyun oynayacağım ama para ile aldığım bu eğitmenlerin sayacı devamlı çalışacak. bu nasıl bir mantık. ( katlayıcı al, botlara teslim ol, uğraş didin hile ye teslim ol. ) bu gibi yeniliklere kafa yoran programcılara söyleyecek söz çok da almanca yada çince bilmiyorum. :)
    madem bu kadar kafa yoruluyor bu oyuna bari bizim de katkımız olsun.

* pazar da gülle satışını kaldırın, patlayan bile 500 bin adedi çok ucuza 25.99 tl olsun.
    * geminin rakibe ateş etmesi için 7 günlük paket 7,99 olsun (bu çok satılır) mecbur alacağız.
    * rakibi gülle atmadan batırmak için "muskacı" paketi satın 7 günlük 20,99 tl olsun.
    * oyuna girmek 7 günlük paket olarak satarsanız 9,99 tl olsun
    * alyans kurmak seafight tekelinde olsun %45 pazar indirimi olsun ( aman pazarda bir şey olmasın ! ) 10 günlük paket 35.99 olsun
    * % 25 hasar önleyici ustası satın 7 günlük paket çok çok ucuza 19,99 olsun
    * chat te "merhaba" demek 1,99 tl...
    * "hadi ben çıktım" demek 1,99 olsun...
    * "programcılar ( bot ) bunun üzerinde çalışıyor" demek te bedava olsun...

seafight ın para kazanması için ( tabii bu oyunu daha da geliştirmeye yönelik ) fikirleri olan varsa zihin jimnastiği açısından paylaşırsa sevinirim.

2. çAğRı

çAğRı User

SANDIK AÇ. SANDIKTAN ÇIKIYOR EĞİTİMCİLER.