Yeni chat sistemi önerisi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kental tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kental

kental User

Chat ban sürelerine ve nedenlerine baktım da bir insanın o kadar kelimeyi kullanmamak için beyninde tutması imkansız gibi birşey. Yazarken harf kayıyor, yanlış yere boşluk oluyor ve hemen ban yiyoruz. Şimdi ufak hatalara kısa ban veriliyo dersiniz ama 2 saat de olsa benim için çok önemli.

Neden daha yazarken engelleyen bir sisstem yapılmıyor ki. Böylece mağdur olmayız. En azından hatalı yazdığımızı anlar ve ona göre doğruyu yazarız. Şu anda ban nedenimizi bile güç bela öğrenebiliyoruz. Hatta belki onu da öğrenemiyoruz. Ben hiç sebebini sorgulama gibi zahmete girmedim. Çoğu zaman süresini söylüyorlar.

Saygılar

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

sistemde aksamalara neden olabilir ama fikir farklı ve güzel

3. kental

kental User

Bunu ilgililere iletebilir misiniz peki? Yoksa daha fazla kişinin onaylaması mı gerekiyor?
    Saygılar

Bu arada şunu belirtmekte fayda duyarım. Sistemde aksamalar olsa bile biz buna razıyız. Çünkü sistemde aksama olmasa kılçığın ucu bize dokunuyor.
    Bir süre yazmaya uğraştıktan sonra neticede alışırız.

Son düzenlenen: 2 Haziran 2014