Yeni bot algılama sistemi!

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 23 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Bigpatron fikir ve düşünce demişsiniz bende sonuna kadar destekliyorum.bu uygulamadan dolayı sizleri tebrik ederim sonunda biçare buludu bot için ve bu (bot nasıl bir programdır bilmem)ve karşıyımda herzaman sadece adını duyarım ve bot kullanan emek hırsızları gereken cezayı hak ediyor fazlasıyla ve almalılarda sadece söylentilerde ve sohbetlerde bot kullanmayan oyuncularında kapatıldığı keyfi olarak -bu bir gerçek ama bu söylentiler nekadar gerçektir bilemem ama konuda ban atan veya kapatan görevli arkadaşlaımız tarafsız şekilde görevini yaptığına inamak istiyoruz saygılarımla başarılarınızın devamını dilerim seafight ekibine saygılarımla

Son düzenlenen: 25 Ekim 2014
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Adı üzerinde söylenti. Hesaplara ceza veren programcılar ve oyundan kimseyi tanımazlar kaldıki keyfi ban atacaklar. Bu banlar 33 serverda aynı anda toplu şekilde atıldı biraz programlamadan anlayan bunun hazırlanmış bir program tarafından yapıldığını kolaylıkla anlayabilir zira programcılar harici ben binlerce hesaba girebilen saniyesi bile aynı olmak üzere ban verebilecek bir admin 2008 yılından beri görmedim :)

3. BOT KULLANLARA İYİ OLMUŞ HİLE YAPANLARIN GEMİLERİ KAPATILSIN HATTA BUTUN İTEMLERİ SİLİNSIN ONLARA CEZA OLSUN HAKSIZ YERE EMEK HARCAMADAN KAZANÇ ELDE EDİYORLAR ONLAR HIRSIZ KIM OLURSA OLSU EN AGIR CEZ VERİLSIN .SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. arkadaşlar bot kullanımı emek hırsızlığıdır. bu konuda herkez hem fikir. seafightta hem fikir ki hırsızlık olmasa neden hesaplar banlansın oyle degil mi? simdi size soruyorum bigpatron sız de bu konuda hemfıkırmısınız? aksı ıse atılan banlar haksız hale gelecektır.

bu atmıs oldugum lınkte admının gemısı acıkca botta oldugu gorulmektedır. peki bu hırsızlık değil midir? adamlar bot kullananlara emek hırsızı deyınce sorun yok. işin ucu size varınca mı hesap kapatılıyor? bu sayfada bot kullananları boyle nıtelendırenlerınde hesabını kapattınız mı? admınlere kufretmek bu oyunda hesap kapattırır. ben kufretmedın. yukarıda attıgım lınkte hersey acıkca belli.. admininiz bot kullanınca sorun yok biz bunu dile getirince mı sorun var?
    2.si genoveva admin acıkca chatten support gemılerıne yukleme yapıldıgını söyledi bu gemilerle haksız sekılde** guc odağı** oluşturuluyor.bu sayede oyun içi denge bı tarafa aktarılıyor. siz bunu acıklayın ben size telefondan hesabımın sifresını vereyım maıl adresını atayım. oyunu sonsuza kadar bırakayım.
    alyansa imalı olarak belden aşşağı kufredildi. adamın ne asıl hesabı banlandı onu gectım chatı bıle banlanmadı. sizi adaletiniz bu mu?? adam tum alyansa kufretsin hıcbısey olmasın.
    adaletli iseniz ban suresini 7 gune dusurun. en azından hak yerini bulsun. :(

Son düzenlenen: 26 Ekim 2014
  5. mesele de o zaten :) düşünsene görevlilerin de oyuncu olduğu bir ortamda işler nasıl yürür ve ya yürümesini beklersin, bugüne kadar sınırsız kapatılan gemi anca arkası olmayan gemidir ama araya ricacı koydun mu bir şekilde gemin açılır... sistemi idare edenler hem avukat, hem yargıç, hemde cellat yani hepsi. hak yiyeni affedersen sonu gelmeyen bir olaya döner, tarama sistemi sadece karmaşa üretecektir, ve karmaşa bu oyunun adı oldu zaten. geçenler de mojo kazanından bir sürü harita çıktı adam diyorki şu kadar çıktı ama bu kadarını geri aldılar kalan bana yeter diyor :)) bir de harita parçasına inci verdiler :)) kardan zarar , bunu yapanlar da belli ama gariban olursa affetmezler yani :))

6. Sistem güzel ama doğru çalıştığına, sağlıklı çalıştığına inanmıyorum ben. Supporta yazdığımda aldığım cevaptan sonra da emin oldum. Bu oyunda gelip geçiciyiz. Bundan sonraki süreci sabırsızlıkla bekliyorum ak kara ortaya çıkar.

7. once ban atmak istenen hesablar belirlenir liste yaparsınız mesala oyuna fazla para yatırmayan yada sağlam bi filoda olmayan hesablardan olur genelde sonra aynı anda kapatırsınız programsızda yaparsınız yani program olsaydı secıcılık yapmazdı bence program vardır ama sadece bot değil tum acıkları buluyodur mesala vudu darbesi gullesi açığı zaten hesapların çoğu o açıkdan sonra kapandı ama dediğim gibi seçmece hesaplar gostermelik ban hepsi nerde garıban varsa ona atmışlar banı

Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
  8. aynen katılıyorum. gecenlerde gorew acıgı olmustu hatırlarsan. nedense sadece tr serwerlerınde yapılabılmıstı. bu surecte de kapanan gemı olmadı. adamlar mılıyonlarca ıncı yaptı ceza falan almadılar. kaldı ki yazdıklarının da hepsı doğru. bı alyansın basında admin olur mu?? sen gel tr1 de ısık tılsımına bak. bız savunuyoruz adamlar doldurma gemılerle habire buz yanıgı vudu gulllesi atıyo ve durmadan legba basıyo. ben o kadar cok kral gemı gordum ama bunlar kadar legba basanı gormedim buz atanı gormedim.

-SCORFIELD- bunu beğendi.
  9. sence yazdıkların mantıklımı para yatırmayanmıs banlamasınmıs az az az hatta cok az mantıklı ol varmı boyle sacmalık para yatırdı dıye ayırt edılecek ama tr2 gayret 7/24 botta pır kasıyo banlandıgını gormedım para yatırıyo dıye olurmu bılmem ama blacgold yardım edıyo ne de olsa

10. özkantr

özkantr User

arkadasım adam bot kullanıyosa gırın batırın bı kullanacak ıkı kullanacak ucuncude bırakacak. ayrıca admınlerı fazla suclamayın. he deyıp gecın altı ustu bı oyun

11. Kendi adına konuşmanı öneririm, senin için altı üstü bir oyun olabilir burada emek varsa, bir zaman harcama durumu varsa bu alt üstü bir oyun denilemez. Ha senin konu dışında yorumun yoksa susmalısın batırmakla bot kullanmayı mı bırakacaklar ? Adminlere suçlamaktan bahsedilmiyor ki sen neyin lafını yapıyorsun burada. Farkındaysan konu yeni bot sisteminin üzerine ve diğer arkadaşlar da farklı şeylerden bahsetmişler. Kendini çok belli etmişsin sende burada bu söylediğin şeye güzel bir söz var da neyse :) Ayrıca suçlanacak birileri varsa bu üst yönetim ve supporttaki görevlilerdir. Buradaki adminlerin bir bağı olduğunu görmediğim için bu konuda yorum yaparak günahlarını almayacağım. Ama eğer ki bu tip şeyler dönüyorsa burada ben onları allaha havale ediyorum umarım kat kat fazla şekilde zararlar görsünler. Ayrıca adminler bu yazılanları her şekilde görüyorlar sonçta bende şunu söylemek istiyorum bu bir oyun olduğu kadar ticaret alanıda olduğu için bigpoint için müşteri memnuniyetinin de olmadığını belirtmek isterim. Ne supporttan nede yönetimden memnunum doğru iş yapılsın, düzgün iş yapılsın hak eden hak ettiğini alsın sonuna kadar destekçisiyim.

VORSİ(§•ƒ) ve Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
  12. [HALAT]

[HALAT] User

selam tabi artık bişeyler değişsin oyun birazcıkta olsa adiliyete gelsin arada uçurum olmasın herkes bişeylerden faydalansın ammma yaşın yanında kuruda yanmasın ben hayatımda bot kullanmadım demiyorum elbette herkes kullandıda diyemem ammma su kaçıranlardan değilim heleki gemime binlerce tl harcadıktan sonra hiç bot kullanmadım hile yapmadım buyurunki benim gemim 2 hafta kapandı hala bakıyorum su kaçıran gemiler oyunda adiliyet farizesi yapılmak isteniyor doğruda yapılıyor hayhay ammma doğru aranıp bulunsun ki isim üzerine olmasın yahu bot kullansam gemim 24 saat online olur sayın admin saygılarımla.

13. BIRAKTI

BIRAKTI User

kapatın bot kullananları hatta süresiz komple silin sistemden yıllardır bu oyunu oynarım önceden radikal cezalar vardı kimse cesaret edemezdi kullanmaya ne zamanki birileri görmezden gelinmeye başladı cılkı çıktı oyunun kimseye iltimas geçmeyin ihbar edilen gemileri girip kontrol edip kapatın illa sistemin programın yakalamasını beklemeyin başka türlü bu işin önüne geçemezsiniz hatta ihbar eden oyunculara itemler hediye edin hep beraber düzeni sağlayalım başka türlü olmaz kapanan gemiler var ama hala 7/24 botta koşan gemiler var inandırıcı olmak istiyorsanız taviz vermeyeceksiniz komple bir temizlik yapacaksınız bir daha denemeyecek kimse benimde gemim kapandı bir kaç kez artık kullanmıyorum neden aldığım ceza caydırıcı oldu bu yüzden bot kullananlara ne kadar ağır ceza uygularsanız o kadar caydırıcı olur bu iş 15 günle falan olmaz!!!

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  14. özkantr

özkantr User

arkadaşım bu oyundakı admınlerle ust yonetımdekı ınsanlar bırbırınden cok uzak alakasızmıs gıbı yazmıssın. aksine tamamen içiçeler. cok yakınlar. benım gemım 1 ay kapandı. admıne bot kullanan hırsızdır manasında bıseydır yazdıgım ıcın. kullanan da admın olunca banlandım. o yuzden he de gec yazdım. kaptan06 olsa elını opup basıma koyacam valla. bunlar onu mumla aratır hale getırdı ısı. bot kullanan kapansın sonuna kadar destegım bu konuda. ama bu bot olaylarıno alyans ıcerısınde yer alan admın vs kım varsa onlar ılk baslatıyor ve yayıyor. aksı taktırde kımse cesaret edemez. sonradan sıkayetler ayyuka cıkınca da ufak cezalarla ya da kullanıp bu sahıslara yakın olmayanları kapıyolar

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  15. kufretsenız daha ıyıydı? gemım kapanmıs sız benı kıskırtacak sozler soyluyosunuz. kufretsem daha mı ıyıydı size gore cunku gemımı suresız kapayabılecektınız. bır admının tavrı bu mu oolmalı. kendınızı bı sorgulayın derım. bı admıne yakısmayacak tavır cunku. yukarıda attıgım vıdeoyu acıklayın bı zahmet.

16. Hayırda o dediğin şeyi ben değil sen yaptığın için yazdım zaten cevap. Ben öyle bir şeyden bahsetmedim iyi okumanı tavsiye ederim, kendi mesajını okuyup bana atar yapmışsın sanırım. Az çok mantığımız var her şeyi görüyoruz allaha şükür. O olsaydı bu olsaydı beni ilgilendirmez. Ben oyunuma bakarım herkes hata yapar ve geri dönüşü vardır, benim gemim şu an kapalı geçmişte kullanılan bot sebepmiş vs. vs. Bu sadece bir oyun değil arkadaşım, eğer sen bir para yatırıyorsan şayet bu platforma senin burada hakların var demektir. Kimse bir söz imasından 1 ay gemi kapatma cezası almaz, alsa da bunun hukuki yönüyle peşine düşmemek senin sorunun olur. Şayet haklı olduğum bir durum söz konusu olsa ben sonuna kadar savunur ve giderdim. Burada gelip he deyin geçin diyerek insanlara ne yapacağını söylemek biraz garip olmuş. Yazılanları empati kurmakla beraber biraz düşünerek okursan senin için daha hayırlı olur diye düşünüyorum. Tekrar söylüyorum, ben bu oyundaki adminlere, yetkililere, üst düzey ekiplere, bu bot sistemine hiç bir şeye güvenmiyorum. Ayrıca bizim bu oyunda haklarımız olduğunu düşünmüyorum, kullanıcı hakkıymış falan bunlar yok. Öyle bir şey olsa o kullanıcı haklarına hani GİŞ sözleşmesi falan var ya oraya şey yazarlardı " oyun için sorunlarda bizim sebep olduğumuz durumlarda mağduriyetinizi telafi etmek zorundayız" gibi bir şeyler. Ben inanmıyorum bu oyunda hak olduğuna en basiti support bile başından savıyor, önemsemiyor aynı mailde 3 soru soruyoruz en kolay en basitine cevap verilip susuluyor mesaja devam edince de gereken cevapları verdik diyorlar. Bu sistem böyle işliyor. Arkadaşlar hepinize sesleniyorum hakkınızla oynayın boş verin botu falan filan temiz bir sayfa açın, her hangi bir haksızlık durumunda savunabilin kendinizi birlik olun, olalım.

(Konunun dışına çıkmamaya çalıştım kusura bakmayın)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  17. Sevgili Bigpatron;

Yeni bot sistemi diye üstü kapalı olarak geçiiştiriyorsunuz. Ne botu bu son kapatılan gemiler hangi botu kullanmışta kapattınız ? Supportun verdiği her bir cevap kendi içerisinde çelişiyor. Kimine Bot kullandığın için kapandı denilirken, diğerine oyun açığından yararlandın denliyor. Öncelikle hesap kapatılmaların gerçek sebebini bilmenin hakkımız olduğunu düşünüyorum. Bu son cezalandırmanın zerre kadar adaleti yok. Kendi gemim banlandığında ve ertesi gün bile otomatik pırıltı toplatan onlarca gemi vardı bunu sizde biliyorsunuz. Hala da açıklar. Harita botu derseniz, yine aynı şekilde kapatılandan çok kapatılmayan hesaplar var. Vudu darbesi açığından yararlanmaksa sebep, yine aynı şekilde serverlarda bu gülleye sahip olupta bu açıktan yararlanmayan hesap neredeyse yok denecek kadar az. Geç kalınmış adalet, adalet değilken, Tek taraflı adalet haksızlıktan başka bir şey değil. Ha bunu ne kadar umursayacağınızı da biliyorum. Yinede bende kalmasın dedim yazdım.

genel olarak bakıldığında, ortada şöyle bir manzara var;

*Bot kullanan gemileri video çekip atıldığında, biz bir şey yapamıyoruz sistem otomatik banlıyor cevabı alıyoruz.
    *1000 lerce harita yapmış gemiler haritalarda dolaşırken, elle harita yapan gemiler kapatılıyor.
    * Pırıltı botu kullanan tonla hesap dururken, elle pırıltı toplayan hesaplar kapatılıyor.
    * Kapatılan hesaplarla ilgili en ufak bir bilgi vermeksizin kalıp bir msj la, bot kullanımı yada sistem açığından yararlandığınız için hesabınız kapatıldı diye geçiştiriliyor.

Bu nasıl sistemdir ? Bu nasıl adalettir ?

18. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kapatılan hesaplar geçtiğimiz aylar içerisinde BOT programı kullanmış hesaplardır, gülle açığından hesap kapatılmadı. Hangi program olduğunu bilmiyoruz programcıların söylediği sadece BOT programıdır. Farkında iseniz duyuruda yakalanmayan hesapların olduğuda belirtildi onlarda en kısa sürede yakalanacaklardır çalışmalar halen devam etmektedir. Ayrıca şuan yakalananlar bir nevi şanslı zira bundan sonra yakalanacak olanlar direk süresiz ban alacaklar 14 gün uyarı gibi bir lüksleri olmayacak.

19. admin bey kapatın tabi,tabi tabi kapatın sorun yok,da benim gemim nasıl kapandı hala anlamdım bot kullanmadığım halde efndim.:( ha efendim bide pır toplayanları algılamıyormu halen görüyoruz efendim.

20. selamlar yok arkadaş ban isme göre atıldı oturdular rast gele filo gemileri başkan gemileri zaten bütün bot kullananlar açık bot kullan mayanlar kapalı hergün her saat hatrını soruyorum sistemiz sistemin durupduruken gemi kapatılırmı günah danda korkmuyolar oyun diceksin günahmı olur hemde nasıl olur kul hakkı heryerde tabidir kanburumuz çıkıyo pc başında.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.