Yeni bir Tasarım.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve !*»Çirkin.Kral«*! tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyundaki tasarımların hiçbiri oyuncular için anlam ifade etmiyor artık çünkü klasik % 16 hasar , 83.000 dp puanı ve 42500 vp puanı bunlar artık klasikleşti . Biz oyuncuların zevk alması için % 18 veya % 20 hasar ve 100.000 dp punaı 50.000 vp puanı özelliklerine sahip bir gemi çıkarabilirsiniz. Bu tasarımlar para ile çıkarılsa bile alacak bir çok kişi var çünkü artık yenilik istiyoruz.

Seafigt çok yavaş ilerleyen bir oyun olduğu için bütün oyunculardan tepkiler alıyor artık oyuna yenilik kazandırmalısınız.

2. Ne Yeniliği Peş Peşe Yeni Şeyler Çıkıyor.Benim Gemim İyi.Alt Gemileri Düşünün.Onlar İlerlerken Yenni Yeni Zımbırtılar Çıkıyor

3. Bokor kupası tasarımları %17-%18 hasar vermektedir. Öneriniz şu an için mantıklı değil

4. Alt gemiler için gemisi güçlü olan oyuncular oyundan mı soğusun ? onlarca sıralama gemisi oyunu bıraktı oyundan sıkıldıkları için.

5. Katılıyorum , gemisi güçsüz biri kendinii yetiştirirken üst levellerdeki adamların daha güçlü bir gemiye sahip olması saçma

6. ben şunu kastediyorum 30. sınıflar çıksın amacınız zaten bokordan para kazanmak , para oyunu oldu seafight. zaten seafight bu sistemle giderse bir kaç yıl sonra para yatıran insanları kaybedecek.

7. eğer yeni katılan gemiler için seafight yavaş giecekse işimiz zor çünkü onlarca yeni oyuncu kayıt oluyor ve bir gemi en az 2 senede gelişir. biz her yeni oyuncu için bu yavaş gidişata boyunmu eğelim ?

8. Sonuna Kadar hak veriyorum . Bizler Düşük gemiler tam bişiler yapıyoz ilerliyoruz derken . PAT yeni bişi çıkıyo zorlanıyoruz

9. iyi o zaman düşük gemiler 2 yıl gelişmesini beklerken benim sağlam gemim olduğu yerde saysın

10. Siz sağlam gemiler yeriniz de saymıyorsunuz siz zaten eşit değerde gemilerle savaşabiliyorsunuz siz neyin peşindesiniz. Düşüncenizi desteklemiyorum kesinlikle. Size öyle bir şey yapsalar o 2 sene de gelişen gemiler 10 senede anca gelişir. Yok düşman filodaymış yok bizim filoda değilmiş filosu yokmuş deyip o ezdiğin yeni başlayan gemileri daha yavaşlatacaksınız. Çok saçma bir mantık bence şu an tasarımlarında kolay etkinliklerle verilmemesinden yanayım hak eden sayılı kişilerde olması gereken şeyler bana kalırsa. Hep bana diyerek böyle bir öneri ortaya atıp oyun genelindeki oyuncuları düşünmek yerine kişisel tavsiyelerde bulunuyorsunuz buna da karşıyım.

11. KaDiR.TR

KaDiR.TR User

Eskiden +17 üstü haritada dolaşanlar şimdi savaş puanı ile 2den 3 ten çıkmıyor onları napıcaz ?

12. Yaklaşan günlerde kilometre taşı sistemi oyuna dahil edilecektir bu sistem sayesinde istediğiniz herhangi tasarım üzerinde değişiklik yapabileceksiniz yani daha yüksek hasarlı tasarımların çıkmasına gerek yok bence kilometre taşı sistemi sayesinde gemimizdeki hasar oranını bile artırabiliriz belki