Yeni Bir Seafight

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Yenibirseafight tarafından 5 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyunun başka boyuta taşınması

Anketin kapanma tarihi 12 May 2019.
  1. Böyle iyi

12,5%
  2. Mutlaka taşınmalı

87,5%
  1. İyi forumlar öncelikle bu konuyu kilitlemeyin..
    Oyun yıllardır aynı formatında devam etmekte her ne kadar farklı özellikte işlemler çıksana fotoğrafla genel olarak baktığımızda aynı temel altında devam ediyor.
    Şöyle bir durum var oyunda gerçek para ile paket satış olacak buna oyuncular itiraz edemez edememeli ancak belli aşamadan sonra oyunda kastıgın inçinin tacın kristalin bir manası kalmamakta. Benim tavsiyem incilerin taçların kristallerin kullanıldığı yeni yeni formatlar getirilsin misal örnek vereyim yıllardır mojoda dört bonus haritası bulunmakta taçla bonus harita alabiliriz? Veya belli inçi yatırıp bonus harita alabiliriz ödülleri farklı olabilir ödül olarak inci değil de çok zor bir bonus map olur sadece top veyadeğerli gülle ,nimet,buff verebilir. Etkinlikler tek düzelikten çıkabiilir mantık haritada bulunan sistemleri vurup inci ruh akabinde admiral sistemini kovalamadan Ziyade farklı haritalara gidip farklı ödüller kazanma imkanı sunulabilir (Doğum günü etkinliği çok güzel bir örnek ancak açıksız hatasız:) )
    Son olarak oyunun sisteminde değişiklik gelmeli diye düşüyorum günümüz oyun dünyası farklı farklı evrelere taşındı bunun üzerinede bir çalışma yapılırsa çok çok iyi olabilir grafiklerin daha güzel olduğunu oyunun 3D boyutunda video oyun tarzına dönüşmesi hem oyuncular açısından hem seafight şirketi açısından olumlu sonuçlar doğuracağı kanaatindeyim

2. oyunun 3d formatına geçmesi gerektiğini 3 sene önce söylemiştim hala söylüyorum ,fps oyunlarının nam ssaldığı şu günlerde seafight bundan geri kalırsaki kaldı bence , tarihin tozlu sayfalarına karışmamasına hiçbir engel kalmadı diyebilirim . yoksa 8 yönlü giden gemiler ile bu iş olacak gibi değil , çapraz giden gemiler bunlardan iyidir

3. Çok doğru diyorsun gününüz teknolojisinde seafightnin 3D geçmesi hiçte zor değil yönetimden ultra kalite de beklemiyoruz. Bunlar yavaş yavaş olacak şeyler ancak şu anda artık 3D geçilmeli ve zamanla üzerine koya koya kaliteyi arttırmak gerekir.