Yeni Bir Harita

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GÖLGE tarafından 6 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni Harita Oyuna Getirilsin mi ?

1. Evet , Oyuna en kısa zaman da getirilsin.

oy sayısı 27
    79,4%
  2. Hayır , Böyle bir haritaya ihtiyaç yok.

oy sayısı 7
    20,6%
  1. GÖLGE

GÖLGE User

Selam
    Oyuna yeni bir harita getirilmeli harita grup haritası olacak yani her grup için farklı farklı olacak yani hiç kimse aynı haritada yer almayacak.Mesela biz 5 kişilik bir grubuz aynı haritada bulunduğumuz zaman grup haritasına girebilme seçeneği olmalı grup 2 kişiden de oluşsa 5 kişiden de oluşsa haritaya girebilme imkanı sunulmalı.
    Harita 15 dalgadan oluşmalı ve her artan dalgada npc sayısı arttırılmalı ve her dalga bitirildiğinde bütün oyunculara eşit şekilde altın inci tp ve ep ödülleri verilmeli .Misal haritada bir arkadaşımızın gemisi battı o haritaya giriş yaptığı yerden oyuna devam etmeli yani grup haritasına girememeli ayrıca grup haritası bitirildiğinde haritadaki oyunculara ep tp altın ve inci bonuslarının yanında bir de elit gülle verilmeli.
    Yanlış anlamayın diye söylüyorum harita grup haritası yani kimse tek başına girememeli.Ayrıca harita için level sınırlaması olmasın ve haritaya girildiğinde bütün oyuncular aynı yerden başlasın.
    Konu hakkında sizde fikirlerinizi sunarsanız çok güzel olur.
    Şimdiden teşekkürler.

2. Shooter☆

Shooter☆ User

Bu dediğin fikir sunuldu ve sonuç olarak tılsım haritaları çıktı.Yani zaten var.

3. GÖLGE

GÖLGE User

Selam benim sunduğum fikir ile tılsım arasındaki farka nerden baksan dağlar kadar var yani daha değişik ve güzel bir sistem olacağını düşünüyorum.

4. alerans

alerans User

Bende katılıyorum bole birsey olsa hem gucsuzlerın de kasılması kolaylasır

5. GÖLGE

GÖLGE User

Selam bunun için desteklerinizi bekliyorum arkadaşlarınızı da konudan haberdar ederseniz sevinirim.
    İyi oyunlar.

alerans bunu beğendi.
  6. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Gereksiz bence çünki zaten oyuncu sayısı az haritalar iyice boşalıcak ve yeni oyuncular oyundan soğuyabilir şirket parasını düşünüyosa bence böyle bişey yapmamalı

7. Amykos

Amykos User

Yeni oyuncular zaten oyundan yeterince soğutuluyor kasılma imkanı verilmeyerek. Böyle bi grup haritası çıkartılırsa onlarada kasılma imkanı olur.

8. GÖLGE

GÖLGE User

Bence bu haritanın çıkması oyuncuları bir nebze olsun oyuna bağlayacaktır.

47_MARDİN bunu beğendi.
  9. Gerçektende güzel bir fikir umarım oyuna getirilir.

10. birkaç yıl önce ben de açmıştım lwl haritaları diye bir konu forumda açmıştım fakat pek destek alamamıştım. bir süre sonra betemoth çıktı zaten sonra da ışık. geçen senenin ilk çeyreğinde haritalar felan gelecek dendi ama bilemiyorum acaba senin anlattığın gibi bir şey mi gelir

11. GÖLGE

GÖLGE User

Destek verirseniz geleceğini ümit ediyoruz.

12. özkantr

özkantr User

güzel fikir katılıyorum. öduller oyuncuların kestıgı dp ye gore ayarlanırsa ıyı olur

13. GÖLGE

GÖLGE User

Harita çıkarılma fikri onları etkilerse seafight yönetimi kendi sistemini uygulayacaktır.
    Umarım fikrimizi çok arkadaş beğenmiştir.

14. Çıkarsa işimize yarar böylelikle filomuzla veya dostlarımızla beraber daha eğlenceli birşekilde takılabilecez.Umarım oyuna eklenir.

15. GÖLGE

GÖLGE User

Evet ışık ve behemont tılsımlarında kasılamayan arkadaşlarımız için sağlam bi heyecan etkisi yaratır.