yeni bir fikir

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 7 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. güzel bir şey düşündüm; özel haritaları bitirdiğimizde ödüllerin yerine bize arma versin
    altın arma yengeç bittiğinde ,gümüş arma yay bittiğinde , bronz arma oğlak bittiğinde , bakır arma başak bittiğinde verilebilir. bu armalarla güvenli limana girip alış veriş yapalım.
    15 günlük %5 top hasarı 1 bakır arma bedeli.
    15 günlük 50 bin dp 1 gümüş arma
    15 günlük nimet 2 altın arma .
    30 günlük 100bin dp 2 altın arma
    45 günlük %10 top hasarı 2 altın arma. vs vs vs
    ve değişik ödüllerde konabilir. sandık anahtarı veya mojo yada taş
    11. seviye (rastegele 1 taş) 1 gümüş arma bedeli olsun.
    7. seviye (rastgele 1 taş) 1 bakır arma
    13. seviye (rastgele 1 taş) 3 altın arma vs vsvs
    arma birleştirmede yapabiliriz.
    2 bakır arma 1 bronz . 1bakır 1 bronz arma 1 gümüş . 1 bronz 1 gümüş armayı 1 altın armaya çevirebiliriz.

yengeç haritasındada düzenleme gerekiyor 55milyon darbe puanı var yanılmıyorsam ve 3-4 saatimizi alıyor. dalga sayısı 40. toplam gemi dp si 40 milyona düşürülebilir. ve yengeç haritası. farklı armalar verebilir. belli bir ihtimalle 1 altın arma veya 2 gümüş arma yada 3 bronz 4 bakır gibi.

Son düzenlenen: 8 Haziran 2015
  2. Güzel düşünmüşsün yapılabilir bir şey yetkililere iletilsin.

3. bence uygulanabilir bir fikir hatta olursa cok ii olur.

4. O dediğin bu oyunda olmaz:)))

5. Benim önerim Hasan abiyi programcı yapmaları :)

TiryakiHasan bunu beğendi.
  6. Haritalarla ilgili onlarca fikir bende sundum. Evet haritalar düzeltilmeli ama ödüller için yazdıkların olmaz. Ben en azından saçma demiyorum, her görüşe saygım var!

7. benim hiç saçma dediğimi gördünmü?

8. Bundan sonra foruma bir şey yazmayacağım. Diyen kişiye gerekli cevabı verdim, bu lafım size değildi.