yeni beklenti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 6 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -28-29-30 elit sınıfın acılmasını istiyoruz .
    -yeni top yuvaları açılsın istiyoruz.
    -her satılan paketin yanında paketin boyutuna göre taş istiyoruz
    -rütbeler düzeltilsin istiyoruz.
    -batırdığımız oyunculardan aldığımız savaş puanı %50 artsın istiyoruz.(toplam dp vp 700 bin olan oyuncuyu batırırken sadece 10-13-15 gibi savaş puanı az geliyor harçadığımız gülle fazla) 468750 maksimum savaş puanı / 13 = 36057 gemi batırmamız lazım. buda günde 10 gemi batırırsak 10 yılda savaş puanı tamamlarız. günde 20 gemi batırırsak 5 yılda tamamlarız. cok zaman alıyor.

2. çok haklısın bu konuya %100 destek verelim arkadaşlar...

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. Aynen destek ayrıca bol kristalli etkinlik , vudu toplarında inciyle verilmesini istiyoruz:))

4. aynen katılıyorum 28 29 30. sınıf gemiler açılmalı ve kristal kasabilceğimiz bir etkinlik yapılmalı artık

5. taşların fiyatlarının azalmasını istiyoruz ve etkinliklerde verilen tasarımların özelliklerinin artmasını istiyoruz diğer tasarımlara göre çok düşük kalıyor etkinlik tasarımları almak bile gereksizleşiyor.

6. Klavyene sağlık :)

7. ArCa

ArCa User

Elit sınıf konusu ve savaş puanı konusuna tamamen katılıyorum

8. gedrof

gedrof User

gemılerın saldırı guclerının yeterlı oldugunu dusunuyorum tek atısta mılletı batırmak ıstıyorsun galıba herzaman 500bın dp ıle gezmıyoruz

9. Kristalin inci fiyatı azaltıla bilir:)) yada kristal etkinliği çıkmalı :))

10. 500 bin altında darbeli gezen kalmadı artık malesef..bolca harita bugu yapan gemi hala var.

11. rutbelerin düzeltilmesini bende çok istiyorum neden hala düzeltilemiyor anlamış değilim...

12. gedrof

gedrof User

harıta bugunu bılmemde ben 3-4 harıta vurmadan dp alamıyorum herzamanda vuramıyoruz

13. neden?arubaya inci atın zarar yokki aksine kar var:)

14. gedrof

gedrof User

kar zararından bahsetmıom yaw :D dp yapamıyoruz ozellerden hasar verıor genelde onu dıyorum oyuzden herzaman 500bın dp can yapamıyoruz bunu yapamayıncada 50bın vuran adamlar 3-4atısta batırıyor bugunkı guncellemeden sonra dp yapmayada gerek yok:D

15. iyide benim yazdığımı niye iyi okumuyorsun? ben savaş puanından bahsetmişim. gemim güçlensin tek atışta batırayım demedim?

16. AKHILON

AKHILON User