Öneri Yeni Başlayanların Oyundan Soğumaması İçin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve InvisibleLord tarafından 16 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yeni başlayanlar olarak hadi gemiyi geliştirmenin zorluklarını geçiyorum 2. haritaya çıktığın an gören batırıyor gemimizi şöyleki 150bin vudu, 100bin DP varken saldırıyı görmemle batmamın bir olduğu anlar oluyor çok güçlü olmasına rağmen çoğu 2 gibi düşük haritalarda dolaşıyor.
    şuan gemimde 100 amiral topu(paket ile aldım) 40 tane filan da 25lik 27.5luk 30luk karışık toplar var elitle 13bin vuruyorum güçlülere karşı koyma ihtimalim yok bile ki gemi tasarımı aldım mücevher bastım bokordan gelen 210bin vudu, 173bin DP puanım var yine çok güçsüzüm.

Diyorum ki yeni bir sınıflandırma olsun atıyorum

*15lik topların her birine 2puan
    25likler için 5 puan
    diğer özel toplar için 6 puan
    topların seviyesine göre puan artsın aynı şekilde mesela 5.seviye 25lik elit top 8

*Darbe Puanı 0-100k olan gemiye 30
    100-250k olan gemiye 100
    250-400k olan gemiye 250
    400-600k olan gemiye 400
    600-800k olan gemiye 800 puan verilsin.

*Benzer bir puanlama vudu puanı için yine verilsin.

*Elit mürettebat için yine belli bir puan verilsin.

*Geminin hızına, topların ateşlenme süresine göre puan verilsin aynı şekilde toplam puanım 1000 oldu topların yüklenme süresi 5 seniye puanım ona göre artsın ne kadar hızlı yüklenirse o kadar çok artsın puanımız.

*Yine kaleler için belli bir puan verilsin, ne kadar çok kalen varsa gemine o kadar puan gelsin.

*Yetenekler için de öyle bir puanlama olsun

Bu puanlar toplansın diyelim;

Benim 15lik 100 topum var 200 puanım oldu
    gemimde 85k DP var 30 puan
    150k VP var 30 da oradan geliyor 260 puanım oldu

PvP haritasında karşıma full gemi çıktı adamın 5* 25lik elit 200 topu var toplardan 1600 puana yükseldi. Gemisinde 300K darbe puanı var 250 puan oradan geliyor diğer kaleler yeteneklere bakmadan bu kişi neredeyse bu sisteme göre 2000 puana sahip ben ise 260 puana sahibim bu kişi "ben saldırmadığım sürece" bana saldıramasın. Yapılacak sınıflandırmaya göre kendi seviyesi ve üstündekilere saldırabilsin.

Yabancı
    Yerli Kaptan
    Korsan Avcısı
    Kralın Yardımcısı
    Kraliyet Kaptanı

gibi sınıflandırmalar yapılsa çok güçlü biri geçerken 2 saldırı yapıp bizi patlatmasa, kendine uygun rakiplerle savaşsa yeni başlayanlarda en azından üst haritalarda npc keser görev yapar oyundan soğumaz.

kral_messi bunu beğendi.