yeni başlayanlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TEK-AŞK-FB tarafından 26 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyuna yeni başlayan arkadaşlar için büyük bir adım atılması gerekiyor artık. En fazla 1 ay oynayıp bakıyorlar ki bişey olduğu yok tekrar bırakıyorlar bu arkadaşlara top olsun elit gülle olsun tasarım tamirci marangoz gibi üst seviyede ama diğer oyunclarada haksızlık edilmeyecek şekilde bi yardım paketleri olsa hiçte fena olmaz diye düşünüyorum.

.EFSANE_ZAZA_21. bunu beğendi.
  2. özkantr

özkantr User

amiral topunun da ıcınde bulunduğu 20,000 10,000 15,000 sayılardakrıstal olan makul ucuz paketler cıkarılabılır. yenı baslayanlar ıcın ıncı % 30 daha ucuz olabılır

3. Zaten öyle paketler var. Seafight plus ta.

4. özkantr

özkantr User

tam manasıyla degıl ve fıyatlar kısmen uygun

5. Çok söyledim ama 25'lik toplar altına satılsa tamam menzili yok zaten

6. Yeni baslayanlara yapilabilecek en guzel sey su anda bence yapiliyo arkadaslar ama siz farkinda degilsinjz :))
    Bakiniz soyleki yeni baslayan oyunculara hic bir ayricalik taninmayip diger oyuncular tarafindanda ezilmesi saglanilarak oyunu biraktiriliyo bundan daha buyuk bir yardim olabilir mi :))

7. xperia35

xperia35 User

aynen en büyük yardımı yapıyor zaten seafight daha ne yapsın :D

8. önceden bırakmıştım oyunu yeniden başladım.şahsen 300 küsür tl ye vuduyla fulledim.200 küsür tl ile yetenekleri 50 lerde bir şey yaptım.500 küsür lira yatırdım ama sıfır bir gemiyi canavar hale getirdim sayılır :)

9. seafight 6 ay öncesine kadar yeni başlayanlar için nerdeyse hiçbir şey yapmıyor idi.ama şuan bunu demek mantıksız.yiğidi öldürüp hakkını yememeli. 18 tl ye 50 adet 27,5 luk top satılıyor.ve birçok başlangıç paketi var. şahsen seafightı bu değişiminden dolayı tebrik ediyorum.... korsan kutusu(55 TL) =5000 kristal iki tanede 18 tl lik paket alsa. 91 tl ile çok güzel bir başlangıç yapabiliyor,geriside zamanla olur :)) NOt:yeni başlayan kişiler dediğim önceki seafightın halinnden bıkıpta tekrar başlamaya karar vermiş olanlardır. yoksa hiç bilmeyen bir adam 91 Tl neden versin :S

Son düzenlenen: 26 Mart 2015
  10. Acikca hile kullandigini belirterek belkide hesabinida kapattiricaksin guzel kardeskm :)

11. ne alakası var ???? ya sen oyunu hiç bilmiyosun ya da ben bilmiyorum. 185 tl ihtişamlı paket 20 bin kristal . 20 bin kristalde 45 yetenek ediyor.. ayrıca son çıkan vudu topu paketleriylede 177 tl den 120 tane vudu topu mu ne alıyosun.bilip bilmeden konuşmamalısın.................