Yeni Başlayanlar İçin

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ENİKAS tarafından 13 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ENİKAS

ENİKAS User

Merhabalar. Aslan ve Delta maple ve bazı etkinliklerle birlikte bizler için incinin değeri kalmadı bu sebeple oyunda artık çıkan yenilikler eskisine göre daha yüksek inci istemekte. Fakat bu durum oyuna yeni başlayan oyuncuları oyundan daha çok koparıyor. Biz adım adım yaptığımız için tam rakamları hatırlamıyorum ama yaklaşık olarak ilk çıktığında 2-3m inciye kaleleri 5/5 yapmıştık şimdiyse sadece 8 den 10 a çıkarmak için 20-25m civarı inci harcadık. kalenin ilk döneminde ki 2-3m inci şuanın 20-25m incisinden çok daha değerli fakat yeni başlayan bir oyuncu bizim 2-3m incideki zorluğumuzu yaşıyor. Işık tılsımından 200-200 inci kasarak 2-3m yi değil 20-25m yi biriktirmeye uğraşıyor. Işık ve Behemoth haritalarında sistemler 5 dkde 25 adet atmakta ve inci değerleri 200-240 / 750-1050 arasında olmakta bu değerlerin 2 kat arttırılması ayrıca ya miço alımı için 21 levele kadar pazar yerinde taç istememesi veya ışık ve behemoth sistemlerine 2-3 taç gibi sembolik bir rakam eklenmesi yeni gelişen oyuncular için çok rahatlatıcı olacaktır.
    Sunucularda artık yeni gemiler yapılmıyor, oyun içi ticaret yasak olduğu için herkes birbirine gemiler hediye ederek aynı ID'ler farklı kişilerle oyun sürdürülüyor(!) buna Bigpointin reform yapması ve yeni oyunculara yolu biraz açması gerekli İyi çalışmalar

2. ENİKAS

ENİKAS User

Ayrıca biz zamanında sadece köleyle %40 dolum hızı elde ederken yeni oyuncular %40 dolum hızı için taç harcayarak yetenek yapmak zorunda ve o seviyede taç kasmak anlamsız şekilde zor