Yeni başlayanlar için top tavsiyesi

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve RİFLE! tarafından 7 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RİFLE!

RİFLE! User

Oyuna yeni başladım direk alabileceğim toplar nelerdir adım adım neler yapabilirim yardımcı olabilecek var mı para yatırmadan alabileceğim toplar ?

2. 1 levelden başlayarak eksiksiz görevleri yap topların zeten görevlerden gelecek yüzen kale yetenekler..orta kale.marangoz .usturap.barut..burun kalesi .gülle rampa.salma omurga.zırhlı gövde . öncelik bunlar yeni başlayanlar . diğer yetenekler . hasar sayfası kople yapman lazım savunva sayfası yapman lazım ondan sonra zaten gerekli güce azda olsa varıcan şimdi etkinlik zamanı kurabiye kasabilirsan dereboyu.ve burç topları pazarda var onlardan alabilirsin şuan en iyi top sayılır tabi en kaliteli top yıldırım ama zaten ona sen erişemezsin ben bile alamadım ha paralan oynucaksan alırsın ama tavsiye istiyosan eğlenmene bak okadar zorlamanın bi anlamı yok coğu insan 1 milyonun üzerinde vuruyor npc ye oyuncuyada 400 binden başlayıp 700 bine kadar cıkanlar vaar karar verecek olan sensin dostum benim diyeceklerim bukadar ben bile zaten sadece vakit geçirmek için giriyom

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.