Yeni Başlayanlar için pet

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~.Leon.~ tarafından 4 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~.Leon.~

~.Leon.~ User

Oyuna yeni başladım pet taşım var fakat pet im yok saçma değil mi bene nerden bulcam pet ? yardım edin

2. ilk etkinlikte çıkan peti alıcaksın veya yarın savaş etkinliği var seafight + ya %50 savaş puanı özeltaşlı pet çıkacak kaç para hatırlamıyorum 3-4 sene önce ilk çıktığında 50 yada 100 dü yanlış hatırlamıyorsam

3. Selam,

Arkadaşımızın da cevapladığı gibi etkinliklerde karaborsaya sunulmakta petler. Etkinlikleri değerlendirip herhangi bir peti alıp taş takabilirsiniz. Cevap için de teşekkür ederiz.

İyi oyunlar

4. ~.Leon.~

~.Leon.~ User

peki benim vuruş gücümü felan hesaba katıyor musunuz ne kadar zorlandığımı etkinlikte ne kadar kasabileceğimi katmıyorsunuz neden

5. Tatsuo

Tatsuo User

peti bile olmayan gemiye karaborsadan kurabiye vs ile pet sahibi ol önerisi pekde mantıklı değil

luluzen bunu beğendi.
  6. Selam,

Oyuncuların geneli petlerine taktıkları iki taşı isabet ve kaçınma seçiyorlar. İsabet zaten isabeti %100 olan bir geminin üstüne npc atışlarına etki etmiyor. Yani sisteme vuruşlarınızın pet olsa da değişeceğini sanmıyorum. Kaçınma taşınızın ise en basitinden %12lik taştan olduğunu düşünürsek %12 daha az hasar alırsınız, etkinlik için petin yarayacağı oran bu olur. %12 sizi durdurmamalı bence. Ama kolay yoldan almak isterseniz, etkinlik ödeme imkanlarından faydalanabilirsiniz. Bu etkinlikte Baston Şekeri satın alıp kurabiye adama çevirerek pet almak mümkündü mesela.

Daha çok yardımcı olabilmek için sorularınızı bekliyoruz.

İyi Oyunlar

7. Tatsuo

Tatsuo User

elde taş var ama pet yok. Sorum şu mevcut pet taşlarını nereden görebilirim?

8. Güvenli limanda taş levellerini artırdığınız kısımda pet taş level artırma bölümünü seçerek görebilirsiniz.

9. Tatsuo

Tatsuo User

Galiba Evcil hayvan yapılandırma aracından bahsediyorsunuz. Fakat pet olmadığı için heralde, o kısma tıklanılmıyor.

10. atlas42

atlas42 User

ben de taşlarımın ne olduğunu bilmeden pet aldım. çünkü sönüktü açılmıyordu. bilsem daha farklı bir pet alabilirdim...

11. Tas seviye yukseltme kismina girerseniz orada mor renkli taslar pet taslari maviler gemi savunma kirmizilar gemi saldiri taslari. Genel sss bolumunde genis bi anlatim var soru sormak icin soru sormussunuz

12. Etkinliklerde pet almak malesef pek kolay değil Özellikle de yeni başlamış arkadaşlarımız için keşke bunuda belitseydiniz yazınızda Etkinliklerde genelde gelişmiş ileri seviye oyuncular faydalanabiliyor yeni başlamış birinin Etkinliklerde herhangi bir nesne veya materyal toplayarak karaborsadan pet veya herhangi bir tasarım almazı zor hatta imkansız gibi birşey D:

13. 08ger08

08ger08 User

farklı farklı petler var zaten taşı olan adam alacak en büyüğünü almasına gerek yok en ufağını alıp 10 bin inciye kendi taşlarını o pete takacak

14. Tatsuo

Tatsuo User

ne dediğiniz pek anlaşılmıyor

15. Etkinliklerde 1 tane pet çıkmıyor genellikle 3 tane pet çıkıyor bunlardan 1-2 tanesine ulaşmak çokta zor değil

16. Sonuçta pet taşının olduğunu söylemiş zaten aldığı ufak petin kendine ait olan 2 taşını tanesi 5bin inciye yani totalde 10 bin inciye çıkarıp kendi taşlarını takacak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.