Yeni Başlayan Oyuncular Türkiye Serverlerinde başlasın otomatikmen.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve вαşαяαη tarafından 7 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese Kolay Gelsin...
    Eskiden yeni başlayan Türk oyuncular oyuna Türkiye serverlerinde başlardı...
    Ama şimdi global serverler tavsiye olduğu için yeni başlayanlar orada devam ediyorlar ve yeni başladıkları için server değiştirmeyi bilmiyorlar...
    Benim ve bir çok oyuncunun ricası üzerine artık yeni başlayan Türk oyuncuların Türkiye serverlerinde başlamasını istiyoruz...
    Gereğinin Yapılmasına Rica Ederim...

Arkadaşlar lütfen bunu supporttan yollayın Türkiye serverinde oyuncu baya bi azaldı cidden artık yeni başlayanlar globalda başlıyor oyunu bilmediklerinden server değiştiremiyorlar... Böylece Türkiye serverlerinde oyuncu iyice azaldı lütfen sizde yollayın yada aramızda oy filan toplayalım
    lütfen :))

2. mamı_55

mamı_55 User

Öncelikle konuyu fikir havuzu bölümüne açmalısın.

Oyuncunun TR sunucularında başlaması hem oyuncunun hem seafightın kesesine zarar. Herkes fullemiş uçmuş gitmiş yakalaması imkansız. Para yatırmaz dolayısıyla 1-2 ay sonra bırakır gider. Ama globalde başlarsa para da yatırır uzun soluklu da oynar o yüzden bu fikrine sıcak bakmazlar :)

3. Selam,

Konunuzu bu seferlik doğru yere taşıyorum çünkü mantıklı ve hoş bir öneri umarım gerekli desteği alır.

İyi Oyunlar

4. Merhaba,

Her oyunda ilk girişte açılan son servere giriş yapılır. Bu sadece Türkiye'den girişler için değil tüm dünya ülkeleri için yapılmış birşeydir.

Saygılarımla,

Demircioglu

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

Malesef böyle bir cevap yazıdılar ama arkadaşlar Türkiye serverinin artık eskisi gibi tadı çıkmıyor...
    Bazı oyuncular ise kimse kalmadı nerdeyse diyerek oyunu bırakıyor...
    Bu isteği sadece ben değil bir çok arkadaşım istiyor...

5. atlas42

atlas42 User

kim eski serverde fullerin arasında olmak ister ki daha fazla adam kaçırtmamak için bot kullananlara müsamaha ile bakıyorlarken herkes en son servere kayıt yaptırır zaten chat türklerin elinde

6. mamı_55

mamı_55 User

Bildiğim kadarıyla global sunucularda her dil için ayrı chat havuzu oluyor.

7. Katılıyorum, En azından hangi serverda başlayabileceği sorulabilir.. Mesela global servera girildi ve Ana Sayfaya varınca şöyle bir karşılama olsa;
    "Global Server'a hoş geldiniz.. İsterseniz Türk Serverlarında (veya Ülke Serverlarınız ) da eğlenebilirsiniz. Fakat Dikkat! Tr Server korsanları daha deneyimli olduğundan çok daha zorlu rakipler mevcuttur. İyi oyunlar..."
    Hemen ardından bir ok işaretiyle nereden seçileceği gösterilebilir. Ya da otomatik olarak ilk açılışta yine server seçim penceresi seçilebilir...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.