Yeni Başlayadım Yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve WalterWhite tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba ,

2 yıl öncesine kadar bende oynuyodum bi sıkıntı oldu bırakmıştım şimdiye çok değişmiş oyun sizlerden isteğim bilgili arkadaşların yardımcı olması ben en hızlı bir şekilde gelişmek istiyorum maddi durumum orta . Amiral top nedi ? 55 libre top nedir ? Başlangıç kitlerinden silah paketini almak istiyorum 55 libre top veriyor 50 tane sizce bunumu alıyım yoksa başka birşeymi kafam gerçekten çok karışık en kolay altın nasıl kasarım nasıl inci kasarım nasıl hızlı gelişirim parayla gülle alıp bot gemileri kesmek olabilirilmi birisi bana yol göstersin lütfen teşekkür ederim.

2. Sen İlk Önce Amiral toplarını fulle 55 lik topları boşver onlar çok işine yaramaz amiral toplarından snra gücünü topla ve yetenek kale yap ondan sonra iyice toplayınca kendini 30 lük top var onuda amiral toplarını dönüştürüpde elde ediyorsun onları fulle ve 5.seviye yap

#Amiral topu Oyuk Gülle ile fazla vurur ve ep tp verir her top başına
    #30 lük top elit gülle ile fazla vurmanı sağlar kıymetlendirirsen kritik vuruşlarınıda artırır.

evanescence-chat ve *10ЦЯ*[N$A] bunu beğendi.
  3. peki hocam amiral topu ayın ilk haftası çıkıyomuş nasıl hızlı inci kasarım nasıl hızlı altın kasarım tr2 de oynuyorum amiral topu ortalama kaç milyona gidiyor ?

4. valla 15 lvl altında isen işin iyi ışık tılsımına girer kasarsın ama önce ışık tılsımı kimse ise onların filosuna girmen lazım. amiral topuda kaça gider pek bilgim yok hiç basmak nasip olmadı :D

evanescence-chat ve *10ЦЯ*[N$A] bunu beğendi.
  5. -onur824-

-onur824- User

amiral topu TR3'te 500 milyona gider TR2 bilmem(yine o civardadır)inci kasmak için katlayıcı alarak pırıltı toplayabilirsin , ışık tılsımına girip kasabilirsin(ışık tılsımı için önce gemini güçlendirmen gerekir) , etkinliklerden kasabilirsin , gerçek parayla alabilirsin.

Culluq bunu beğendi.