Yeni Başladım Yardımlarınızı Beklıyorum . Ssler ile ...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve WarflozTR tarafından 20 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. WarflozTR

WarflozTR User

Arkadaşlar Oyuna 4 gün önce başladım ve seri bir şekilde gemim bu hale geldi .... Önceden oyun tecrübem vardı daha güverteler oyuna gelmeden önce kendi sebeplerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım ....

Geminin sslerini atayım ... Sizin önerilerinizi bekliyorum . Hem bana tecrübe olur hemde benim gibi yüzlerce kişiye.

neyse resimlere geçelim.
    1.

2. Hiç bulaşma derim bu oyuna tabi eğer para yatırmayacaksan

3. selamın aleyküm kardeş ; bana sorarsan doğru yoldasın , elıt güvertelerı fulle ve onları full 15lık toplarla doldur.Ve 5 lvl'den yukarı çıkma acemi koruman devam etsin ve kimseye sıkmadıkça batmazsın , bide yanlış bilmiyosam acemi korumalı gemilere ışıktada sıkılmıyor rahatça ışık tılsımında kasılırsın

4. KaDiR.TR

KaDiR.TR User

Merhaba öncelikle tekrardan hoşgeldin aramıza :) bende su zamana kadar oyuna para yatırmamıştım 3 senelik oyuncuyum ama gemimde 5 amiral topu vardı. katlayıcı aldım sadece pırıltı toplamaya yöneldim toplarımı fullemekten başka bişeyim yoktu 1.5 haftada 45 amiral topum oldu ve suan 100k ya yakın inci var hesabımda günlük 50 k falan kasıyorum . elit güvertelerini fullemeni ardından da katlayıcı alıp ful pırıltı kasıp amiral toplarını fullemeni ardındanda kalelerden top rampasını yükseltmeni tavsiye ederim :)

5. ışıkta bir npc ye veya düşmana sıkınca gidiyor acemi koruması neden gitmesin

6. yanlış bılıyomuşum , pardon :)

7. kental

kental User

Bilgilendirme iyi oldu. Tam da onu soracaktım. Konuyla alakalı olduğundan soruyorum. Acemi korumasının tam içeriği nedir kısaca anlatabilir misin?

8. birisi gemini batırınca sen bir şeye sıkmadıkça veya birini ele geçirmedikçe sana saldıramıyorlar. bu özellik 5lwl i geçen oyuncularda yok.

9. Kardeşim bu arada seafight doğum gününde bi pet vermişti , 25 bın darbe ve yüzde 10 daha fazla altın kazadıran pet kodu al bunu kullan (pazar yeri - kuponu kullan ) peti nerden etkınleştıreceğim diğye sorarsan profilim - bestiary kolay gelsın pet koduda bu. RELIGHTMYFIRE

WarflozTR bunu beğendi.
  10. dostum hevesini kırmak istemem ama oyun eskisi gibi değil eğer para yatırmayı düşünmüyorsa yeni başlayanların yüzde 95i kısa sürede bırakıyor oyunu.

11. WarflozTR

WarflozTR User

Öncelikler herkese yazdıklarından dolayı teşekkürler . Kısa zamanda pırıltı katlayıcısı alıp kasacağım .

_ђрφттεѓ_§к®, kardeşim haklısın .. bu sene üniversiteye gideceğım ordan bi iş bulup hem ihtiyaçlarımı giderip küçük te olsa oyuna yatırım yapmayı düşünüyorum ... Ama adamlar en az 9 bin lira paradan bahsediyor bu parayı biriktirmemin mümkünatı yook :D

12. Verdiğim kodu kullandınmı kardeşim

13. yok yaw o para çok uçuk bi miktar :D ama kafaya oynayan bir sürü gemi var o kadar veren tabi.

14. WarflozTR

WarflozTR User

kullandım kardeşim çok çok teşekkür ediyorum

15. WarflozTR

WarflozTR User

Sence full+full bi gemiye verilenm en düşük miktar ne kadardır . Yani tecrübene güvenerekten soruyorum

16. hiç oynamadan mı diyorsun ? yoksa zaman harcayarak ve para yatırarak ilk başlarda sıkılarak çook daha az miktara gelir tabi

17. hiç oynamadığını varsayalım her şeyi inciyle alacaksın yani. 250 kadar amiral 2.5m inci başlangıç için 10bin kristal yeter 3m inci 5.5m inci oluyor pazar indiriminde(30tl) 4.3m felan oluyor yani x3 zamanında 2 kere 750bin inci çekersin 750 tl ye malolur.
    yine iyi bir seviyede kaleler için (çok abartmıyorum kaleleri hepsi tam olmicak yani) 3m inci desek o da bi 450 tl felan.
    tasarım alırsın 50-60 tl.
    fildişi+abanoz onlar da etti 60 tl. ucuz olan fiyatlar tabi bunlar.

ama ben oyun oynarım biraz sabrederim diyorsan, 30 tl ye katlayıcı alacaksın. 2 ay boyunca günde 30-35bin civarı kassan 2ayda 2mil inci eder. pazar paketi alırsın gemiyi full amiral topu döşersin. kristal paketi de yakalarsan bu sürede ki yakalarsın 185 tl ye 10bin kristal. yetenekler de tamam. zaten bu sürede istemeyeceğin kadar binlerce mojon olacak. onlarca özel haritan olacak. başta başakları bitireceksin. sonra capri sagit derken 3ayda bir olan kale indirimine rastlarsın, yüzde 25 daha az inci vererek açarsın kalelerini o haritalardan kasacağın inciyle. sonra fildişi abanoz alırsın işte. tam istediğin seviyede olmaz ama zamanla düzelir. bir etkinlikte felan da geminin içini doldurursun artık.

bu arada vip olmak kesin şart. ben vip değilim çile çekiyorum her batışta hızlı tamir olmak çok önemli :)

18. kardeş başka kodlar varmı böyle :D

MAMİ*REİS bunu beğendi.
  19. WarflozTR

WarflozTR User

Dostum verdiğin cevaplar için çok çok teşekkür ediyorum . ben 2.tavsiyeni uygulayacağım galiba . Çünkü birinci paraglaflarda yazılanları yapamamın mümkünatı yok. :) Malum hem öğrenciyim hem de gurbette olacağım.. Orda boş zamanlarımda alırım bilgisayarımı yanıma çekerim pırıltı katlayıcımı arı gibi kasıp 3-4 ayda iyi bir yerlere geleceğime inanıyorum. yeteneklerden de pırıldı katlayıcısını yukselttim mi olay bitmiştir ..

Tekrar tekrar teşekkür ediyorum . İyi oyunlar keyifli forumlar .