Yeni Başladım Eski Hesabımı Buldum Bir Kaç Sorum Var Yardım

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Bigpatronn*RNN* tarafından 13 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eski hesabımı açtım tr 3 sunucusunda 8.seviye elit gemi vardı. 30bin inci vardı.11 level hesap
    21 tane 5.seviye 27.5 luk top
    94 15 kiloluk top mevcut.
    Hesapla ilgili başka sorunuz varsa bekliyorum.
    2 sorum var bu hesap iş yapar mı?
    Bir de elit gemi nasıl yükseltiliyor artık ?
    yardımlarınızı bekliyorum :)

2. H.g bizar parayada kıy yoksa o topallamaz kardesim

3. oyna diyorsun yani.Aga peki elit gemi artık seviye atlatılmıyor mu? ve global avrupada ödüller filan var orada mı başlamalıyım acaba yardımcı olursan sevinirim :)

Son düzenlenen: 14 Nisan 2020
  4. hocam o gemi yerine yeni hesap açıp kassan sana daha iyi top veriyorlar.Bence hiç o gemiye zorlama yeni bir server da tekrar başla ufak ufak diz.

5. hocam çok teşekkür ederim.Kimse bilmiyor mu acaba hala cevap alamadım elit gemi gelişmiyor mu artık seviye olarak ?

6. Taş sistemi var istediğin gemiyi kullan SSS bakman gerekli oyuna dönemden önce tum ayrıntılar orada

7. teşekkür ederim inceliyeceğim

8. _ADANALI_

_ADANALI_ User

Yeni serverlarda daha avantajlı oluyorsun. Ben de 1 hafta önce başladım amerika 3teyim şöyle bir şey söyleyeyim eğer bol savaş istiyorsan avrupada başla yok ben pve tarzı takılırım diyorsan gelişeyim zevk alırım diyorsan sakin bir yerde başla ama unutma sonradan dertlenmeyecek şekilde bir yol çiz. Ben savaşı seviyorum ama bu oyuna nereden bakarsan 6-7 yıldır girmedim şuan savaşacak bilgi ve yeteneğim olmadığı için esgeçmek zorunda kaldım.

9. cevabın için öncelikle teşekkür ediyorum gardaş.Şimdi ben global 7de oynuyorum galiba pve bir server yani burada hiç savaş yapamıyacak mıyım ben ?

10. konu kilit

11. Menetli

Menetli Guest

Selam,

Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.