Yeni Aruba Kazanı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗〤OSMΑNŁI_TOҚAĐI〤亗 tarafından 8 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Yetkililer Joker Kalkıyor Biz Sadece Jokeri Harita İçin Deyil Mojo Güvertesi İçinde Kulanıyorduk Mojo Güvertesiyle İlgilide Bir Çalışma Varmı ?

2016-02-27 01:50:57
    Aruba Kazanı (Joker ×5): 70× Vudu Güvertesi

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. Harika bir soru....

3. Yeni güncelleme, radikal yenilikler... Seafight için yeni "sorun"lar demek. Yandık!!!

4. Sunu merak ediyorum aruba kazanı güvenli limana taşınıyor. bunun yerine neden oyun ekranına taşınmıyor. 10 mojo atmak isteyen kişi illa güvenli limana gidecek zorunluluğu bence makul değil. madem böyle bir değişiklik var 5 olan güvenli liman sayısının artırılması lazım. ve hazır aruba kazanına bir değişiklik getiriliyor, neden özel haritalara değişiklik getirilmiyor ödüller makul değil. 40 dalgalık yengeci bitiriyorsun .% 7 top hasarı bir cok gemide bunlarr yılları gecti. özel harita içeriklerinin değişmesi lazım. Bigpatron bir yazısındaa özel haritalara değişiklik getirilecek kristal felan eklenecek denilmişti. Bigpatron cevaplarsa bu yazıma tşklr...

5. 25 bin mojom var yarına kadar atmam gerek mi :) ne demek joker yok yahu mojo zati o yüzden karlı jokerde güverte çıkardın mı yada harita parçası o zaman karli şimdi mojonun ne anlamı kaldı ?

6. Aruba kazanını dikkatlice okumanı tavsiye ederim dostum :)

7. Evet güverteye zarar ama daha çok harita açılacak demek. Bu arada özel bir soru: 25 bin mojo biriktirip, onu bekletmek nasıl bir sabırdır? Ben, 100 ü bulunca atıyorum. 90 günlük katlayıcım bitmek üzere daha 500 mojoyu yan yana görmedim :)

8. Betada mojodan ışınlanma çıkıyordu :)

9. Toplu atınca daha karlı çıkacak de kendine belki beklersin :)

10. 2 yıllık gemi :) 2 yıldır duruyo mojolar eskiden ana gemi varken arada girip toplaya toplaya oldu hiç atasımda yok :)

11. Atmadığınız iyi olmuş. Yeni sistemde denersiniz. Hatta yine atmayın. Belki yeni haritalar çıkar...

12. OutLaw_07

OutLaw_07 User

yeni ödüller arasında ışınlanma ve acil durum tamiratları vardı.oranlama olarak da her 100 mojoda 1 ışınlanma ve 1 ya da 2 acil durum tamiratı çıkıyordu betada.

13. harita parçası durumu nasıl yada güverte ?

14. Harita parçası da 100 erli atıldığında güzel çıkıyordu, neyse güncelleme bitince hep beraber göreceğiz.

15. OutLaw_07

OutLaw_07 User

dostum inan ona dikkat etmedim ya

16. NavySEaL

NavySEaL User

2 senelik gemide %7 bitti. %7 si yılları gecen gemilerinde ya uzun yıllardır oyunda yada botla mojo toplayarak harita actıgına inanıyorum zira ben haritalarda pırıltı göremiyorum nasıl mojo toplayıpta yengeç acıcam. Dediğin güncelleme şu şekilde olursa olur Yay haritasında 45 günlğk %5 yerine 30 günlük %7 cıksın yengeçteki kaldırılır onun olasılığı diğer ödüllere oranlansın dersen anlarımda %7 kaldırılsın gibi konusmussun yeni açanda var şanslı olmayanda. En son vurduğum yengec ışınlanma verdi ondan önceki nimet inan nimet cıktıgına üzülüyodum...

17. Vudu güvertesinin jokere gelme olayı kötü oldu ancak oyunun en gerekli itemi olan ışınlanma eklendi, artı bir durum olacaktır bence

18. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Mojo güvertesi ile ilgili bir sorun yok dolayısıyla üzerinde bir çalışmada mevcut değildir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.