YENGEÇ VE IŞINLANMA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -AGAѕєякαη55- tarafından 25 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yengeç haritasından ışınlanma ödülünün kaldırılmasını rica ediyorum ışınlanma artık majo sandıktan çıkıyor yeterince herkes ihtiyacını fazlasıyla görüyor yani saatlerce özel yapıpta ödülün ışınlama olması yazıktır yani insanın emeğine yazık eskiden iyidi şuanki yeniliklerde ışınlamanın yengeç haritasından kaldırılması gerek

2. Doğru söylüyor arkadaş lütfen bildirin bunu merkeze

3. bende bu konudaki fikirerinize katılıyorum

4. BIRAKTI

BIRAKTI User

katılıyorum ışınlanma yengeç ödülllerinden çıkartılsın

5. OutLaw_07

OutLaw_07 User

6. ışınlanma ve vudu güvertesi kalksın artık ikiside mojodan zaten çıkıyor bence çok nadir bir ihtimalle 4. seviye rahip eklenmeli

ECE-DUYGU[CENK] bunu beğendi.
  7. Ben katılmıyorum mojoya basmaya incisi olmayan yada program kullanmayan bir insan nasıl mojoya atıp bu dediklerinizi yapabilecek? Misal ben 20 günlük vudu güvertem kalmış bitince ne yapacağım? -1

8. OutLaw_07

OutLaw_07 User

vudu güvertesi dursun ama ışınlanma çıkınca gerçekten çok sinir bozuyor.yarım gününü ayırıp yengeç vuruyorsun,sonunda 25 ışınlanma!

9. sana şöyle bi cevap verim kardeş onun yerine kristal nimeti verse daha iyi olmazmı hız ın olcak ve ordan gelen inciyi mojo atcan vudu güvertesi çıkcak olay bu kadar basit

10. sen yengeç hiç vurmadın mı insan vura vura ömrü bitiyor 5 ışınlanma için değmez yani