yengeç ödülleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 12 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bence bi sorun bulunuyor hale hazır hasar günü deyip yengeç bitirdim sonuç gene ışınlanma ya cidden bi sorun var:)bu bundan önceki vedaha öncekiler :Dtahmini 15 hep ışınlanma olmazki ama böyle bi iletin efem ışınlanma nedir zaten majodan istemediğiz kadar çıkıyor şans dersenizde böyle şans olmazki ama bu şekil devam edecekse normal harita gibi npc canları düşürülsün oynayıp çıkalım zaman kaybı önemli, bi çok arkadaşta yazdı bu konuda yengeçteki sorunları, yada ayrıbir fikir nasıl paralı bonuslar da garanti nimet çıkıyorsa yengeçteki npc canlarını 2 katına çıkarılsın fakat istediğimiz gelsin gemimize darbe ,hasar,nimet en önemlisi tabi yani garanti olsun efendim okadar 40 dalga strese gir ışınlanmayı görmekten artık gına geldi haritadan soğudum önceden çıkardı bişeyler şimdiyok önceden can atardı oyuncular yengeç parçaları birleştirmek için şimdi tahminim yengeçsiz gemiyoktur ama haritayı yapanda yok tur :Dsenelerdir aynı yengeç arada bir programcılar nebileyim farklı npcler yada farklı görseller değiştirilmiş dalgalar arsındaki sürpriz hediyeler anlatmak istediğim kısacası efem değişim şart:) tşkl.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Daha dün gece 2 tane üst üste nimet çıkardım :) Yani biliyorsunuz harita ödülleri tamamen şansa bağlı. Dediğiniz fikirlerinizi ise (dalga arası ödül vs.) detaylandırıp açın fikir havuzuna yani uygun ilgili bölüme.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.