yengeç haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »_Λ¥_¥ĩŁƊĩẐ_»™ tarafından 22 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. birincisi supporta yazdım zaten dün olan olay bu 24 saat geçti hala cevap gelmedi .
    ikincisi forumda dolanırken alt gönderilerde bi arkadaşın daha capriden ödülünün gelmediğini bigpatronun yardımcı oldugunu gördügüm için yazdım
    üçüncüsü ben bi hatadan zaten bahsetmiyorum bu hatayı bilmeniz gerekir ben sadece bilgi almak için burada gönderi paylaşıyorum
    ve son olarakta siz bakamıyorsanız ricam sizden ellemeyin konuya bigpatron online olduğunda yardımcı olmaya çalışır

2. Selam,

Support çok yoğun, tekrar yazın gözden kaçmış olabilir. Bigpatron burdan yardımcı oldu demek artık sorunlar buradan çözülecek demek değil, o bir defaya mahsustu. Hatanın zaten farkındayız, size supporttan ilgileneceklerini söylüyoruz. Supporta tekrar başvurun.

Konu kapalı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.