YENGEC HARITASI ZORLUGU

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 12 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yengec harıtası bu yonde yenıden duzenlenmelı mı?

1. ewet duzenlenmeli

oy sayısı 29
    93,5%
  2. hayır bu halıyle de dadından yenmıyır :)

oy sayısı 2
    6,5%
  1. özkantr

özkantr User

yengeç harıtasını vuran var mı bılmıyorum ama bende 3 adet var duruyor. sebebı cok zor :). bunun ıcın yengeç harıtasındakı npclerın canları artırlıp menzıllerı tamamen ortadan kaldırılmalı dıye bır onerım var

2. Kesinlikle katılıyorum.4 tane yengeç orda öyle duruyor:))Kristal nimeti veriyormuş.Olmasın ne olacak ki?1000000 gülle ile zor çıkacağımız haritayla uğraşacağımıza pır toplayalım daha iyi.

3. bende 8 tane var gırmıyorum cok zor cunku.

4. Yengeçe başlıyorum bi nimet sevdasına 100.000 elit gülle atıyorum belki dahada fazla Umdumu alamıyorum bence değiştirilmeli 30 dalga yapın bari dp leride düşürülse dahata iyi olur

5. özkantr

özkantr User

dalga dusurulmese de olur. benı dedıgım menzıllerı kaldırılsın hasar almadan vurabılelım. böylece 1 saat oyuklu gülleyle bıle olsa vurabılecegiz. su an elıt gülleyle vuruyorsun. özel harıta ıncı barut zırh ve tp kasmak ıcın vardır harcamak ıcın degıl :) kı yengeç fazlasıyla bunları bıze harcatıyor

≈E≈λĞλΘĞŁU ve PLATINIUM70 bunu beğendi.
  6. Kesinlikle katılıyorum.

7. bende yengeç haritasndan 14 tane var süs diye saklıyorum vurulmaz vurulsa gülle kalmaz çünkü:):p