Yengeç Haritası Ödülü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ۩»SǾЙKĀЙ«۩ tarafından 13 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 10 tane yay vurup darbe alamayan ben yengeç'e hiç bulaşmadım etkinlik geliyor zaten üzmeyin canınızı ..

2. Bana çıkan ödül genelde %5 top hasarı gemimde 700 gün var. Gövde ve nimet çok nadir çıkıyor bence seafight'ın özel harita ödül olasılıklarında bir yanlışlık var. Örneğin; Yay Haritasında (%33.3333 x15 gövde) veya (%33.3333 x45 top desteği) veya
    (%33.3333 x15 kana susamışlık) ödül alma olasılığı olduğu söyleniyor. Benim tecrübe ettiğim ise (%9.99 gövde) (%45.01 top desteği)
    (% 45 kana susamışlık) yada ben şanssızım :)

3. Mister_No

Mister_No User

bu konu hiç bitmez kimse nimet alamıyor 100 kişi den 2 kişi alıyor belki bizde hava civa top hasarı bile vermez oldu bana mesela çünki bende bitti yok sende fazla ne varsa onu veriyor sanki geminin içini görüyor mübarek.

4. benim görüşüm bu ödül sistemi kesinlikle haksızlık en azından olasılıkların aynı kalıp harita sonunda 2 seçenek sunulması lazım oyuncu ikisinden birini kendi seçmesi lazım yengeç haritasına 500bin gülle harcanıyo ayrıca vakit harcanıyo üstelik o haritayı açmakda uğraş istiyo bukadar emeğin sonucu ışınlanma olursa bu büyük bi haksızlık olur

5. yahu senin dp nimetinin süresi kısa olabilir benim en kısa darbem 2 sene nimet 360 gün bana sis lazım bana kasa susamışlık lazım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.