Yengeç Haritası Nimet !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FIGHTER66mg6 tarafından 17 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin yengeç haritasından vudu güvertesi ve ışınlanma kaldırılsın vermesin zaten mojodan geliyor nimet ve darbe versin %50 ihtimalle gerekli yerlere iletirseniz sevinirim

AKHILON bunu beğendi.
  2. alpago

alpago User

kardeşim aynen dediğin gibi 10 tane yaptım 1 tane bile nimet alamadım

3. BUMERANG

BUMERANG User

4. süper bir fikir katılıyorum sonuna kadar haklı....

5. Hayatımda gördüğüm en mantıklı fikir. İnşallah dediğiniz gibi olur. +999999

6. Tardigrad

Tardigrad User

7. +1 %50 olmasada en azından %30 %35 e felan çıkartılmalı bence.

8. Yasir2358

Yasir2358 User

12 tane cancer ''Yengeç'' haritasını vurdum hep gereksiz öğeler verdi kraliçenin nimeti düşmedi bu soruna bir çözüm bulun yetkili kişilere iletilmesini istiyoruz. iyi çalışmalar

9. BüRKüT*

BüRKüT* User

hele ışınlanma çok pis koyuyor adama.Işınlanmayı heryerden bulabiliyosun.o harita parçaları 100 mojo ile tamamlanıyormu?Tamamlanmıyor.Lakin 100 mojoda kesin ışınlanma çıkıyor.

10. ihtimaller arttısılsın. onlarca yengeç haritası vurup bır kere bile nımet alamıyoruz. bu durum yetkililere bildirilsin.

11. Kesinlikle Katılıyorum; O kadar zor bir haritada hele ışınlanma hiç olmamalı.Mantıksal olarak da uymuyor verilen emeğe de yakışmıyor.

12. +1 Katılıyorum bencede çıkma ihtimali artırılmalı.

13. +1 Geçen hafta 2 tane yaptım ikisindede ışınlanma verdi bıraktım yapmayı.

14. Yasir2358

Yasir2358 User

19 tane yengeç vurdum yeni düşürdüm nimet bencede artırılmalı nimet düşme oranı

15. BüRKüT*

BüRKüT* User

zaman kaybı yengeç.Elitle yapacaksın çok incin var ise biraz inci zarar edip şans ile nimet çıkaracaksın anca.Işınlanma 100 mojo atınca kesin alıyor iken neden haritada almaya gerek var.Haritada nadiriyeti olan bişiler vermeli.Eğer çıkartma niyetiniz yok ise şöyle bişey yapılabilir.
    5 x Işınlanma
    5 x inya kanı
    5 x Kum saati.
    10 x vudu güvertesi
    burası bir paket olur.

45 x +%7 hasar.
    5x isabet arttıma buf
    5x isabet almama bufu (mor olan)
    5k vududarbesiydi herhalde o gülleden.

15x 75k hp gövdesi
    5x 75k can potu.
    5x 75k vudu potu.
    5x 25k can bufu.(yeşil olan.)

15 x nimet.
    bunlar değişkendir ve sadece örnektir.İnsanlar o 1 haritayı açmak için inci atıyor zaten kesin vudu güverte ve ışınlanma bolca geliyor.Bide gülle sıkıp haritayı bitiriyor sonra 5x ışınlama gibi bir hüsran çıkıyor karşısına.Böyle paketler en azından nimet çıkmasada olsun şansımız buymuş dedirtir.biraz eşdeğerdir çünkü.

16. slone726

slone726 User

katılıyorum 16 yengeçtir nimet alamıyorum :) mağdurum... Yetkililer bi çare %10 şans nedir?

17. atlas42

atlas42 User

Bu haritalardan ep kaldırıldığı için toplu bir düzenleme gelmelidir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.