Yengec Coronis ?

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by •کëwøпτë•, Jan 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. yengeci bitirsem tasarim cikma ihtimali nedir %15 diyoe ama cok az bir oran bu

2. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

boswer werdıgı tasarımın bı ozellıgı yok kı dıger esyaları werse dahah ıyı kanasusamıs weya ısınlanma bıle tasarımdan ıyıdır

3. yaklasık olarak %15 ama şansa veriyor sen orana aldırma. Ve taşları kötü o yüzden diğer ödüller daha iyi :D ama tasarım içinse o ayrı

4. tasarim icin gemi barutlu 6000 giriyor dpm 210 -225 vp. cok zorlarmi beni ya benim amacim tasarim taslarla alakasi yok hocasm :)

5. yumi

yumi User

tasarım çıktıktan sonra zaten diğer ödüllerin olasılığı otomatik artacak. ne zaman çıkarsa çıksın şans işte.

6. Günlerce uğraştım ve yengeçi bitirdim. Verdiği şey corconis!!! Ne işe yarar ki???

7. benim bildiğim eğer bir özel haritayı ilk kez vuruyorsanız ilk alacağınız ödül kesinlikle tasarımdır. 2. vuruşunuzdan itibaren diğer ödüllerin değerleri artıyor

8. Yanlış biliyorsun sadece tasarım alma yüzdesi diğerlerinden fazla 20. haritada bile verebilir tasarımı.

9. Evet, üçüncüde aldım.

10. nedensiz43

nedensiz43 User

yay haritası için Bana en çok koyan tarafı zor zekat bitirdiğim o kadar dalga sonucu 10 tane sis bombası vermesi... napim ben sis bombasını ya

11. yay sis vermiyor

12. nedensiz43

nedensiz43 User

oğlak olacak pardon.. benim gibi gelişmekte olan gemiler baya bi zorlanıyor. ödül böyle olunca sanırım hayal kırıklığı oluyor