YEMİN EDİYORUM YETER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BesKaza tarafından 18 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BesKaza

BesKaza User

OYUNDAN BIKTIRDINIZ NEFRET ETTİRDİNİZ YETER ARTIK YA HERKESİN BİR SABRI VAR 1 GÜN 2 GÜN DERKEN 3 GÜN OLDU NE YAPICAKSANIZ OYUN AKTİFKEN DEĞİLDE RESET ATINCA YAPSANIZ OLMUYOR MU? TR SERVERLERİNDE 2 SAATİNİZİ ALMIYOR ADAMLAR TIKIR TIKIR ETKİNLİĞİNİ HARİTASINI YAPIYOR ÇAR FULLÜYOR GLOBAL SERVERLERİNE GELİNCE 2 HAFTA SÜRÜYOR YETER ARTIK DAHA DÜN 1 HAFTALIK MOJO GÜVERTESİ ÇIKTI BEN DAHA ONU KULLANAMADIM 2 NPCYE SIKAMADIM KASMA SORUNU BİTENE KADAR BOŞA GİDİCEK O GÜVERTE O GÜVERTENİN SÜRESİNİN ARTTIRILMASINI İSTİYORUM HERKES ŞİKAYETCİ 30 KİŞİLİK TSDE TEK BEN VARIM ŞUAN.Karaborsada gök ateşlerini bile zararına sattığınız, etkinlik öğelerini açmadığınız, harita top gülle katlayanlara, kale bugu yapıp 4 milyon inci değerinde slotlar açanlara, bot kullananlara, hesabını hindistandan kayıtlı gösterip paketleri ucuza alanlara bir şey yapmadığınız yetmiyormuş gibi oyun bile oynatmıyorsunuz yeter artık nefret ediyorum oyununuzdanda sizdende.

2. tr server larında durum cok mu farklı sanıyon gır ts lere bır bak bakalım 15 20 kısı kos koca ts ler sorun genel bır sorun sanırım bolgesel degıl

3. BesKaza

BesKaza User

o sözüm donma konusunda değildi bir sorun veya etkinlik oldumu trye reset atıyolar 1 saat geçiyo adamlar tıkır tıkır kasıyo öteki serverlere gelince 2 haftada anca çözüyorlar sorunu her işleri batık.

4. İnsanı oyundan soğutuyolar , oyunda kimse kalmamış şuna bak..

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bunu kendi supportunza söylemelisiniz bizim alanımız değil ki

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.