Yelken Ustası!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 22 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Silah ustası mürettebatı oluşturulsun mu?

1. Evet, oluşturulsun.

oy sayısı 54
    91,5%
  2. Hayır, oluşturulmasın. Ben tersaneden yelkenimi tamir ederim :(

oy sayısı 5
    8,5%
  1. Yelken ustası, elit yelkenlerin tamirinden sorumludur. Yelkenlerin hasar aldığı an, hemen yelkenlerini tamir eder. Dikkat et: 14 gün boyunca hizmetinde bulunur. Böyle bir mürettebat oluşturulursa gemimiz her battığında tersaneyle uğraşmamış oluruz.

2. GÖLGE

GÖLGE User

Bence seafight oyun yöneticilerinin uğraşması gereken daha büyük sorunları var
    misal bu son yapılan değişikliğin derhal geri alınması daha mantıklı böylelikle senin fikrine gerek kalmaz.

3. Bu söylediğiniz şey imkansız bence :) Bundan sonra oyun böyle olacak...

4. Bence cok güzel bir dusunce

5. Çok Doğru :) Bazı Arkadşlarımız Geri Alınsın Diyor Ama Bunun Yapılmasına Sbep Olan Kişiler Bot Kulanan Kişilerdir Onalr Sayesinde Bot Kullanmayanlar Haksızlığa Uğruyor Ve Bu Nedenle Bu Tür Değişiklikler Oluyor Saygılarımızla:

MMY! bunu beğendi.
  6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Güzel bir fikir yapılması zor olacağını sanmıyorum. ilgili birime iletilecektir.

мя.uLαѕ ve !*»Çirkin.Kral«*! bunu beğendi.
  7. Bun
    Fikri, silah ustası mürettebatından esinlenerek yaptım. Zaten ankete yelken ustası yerine yanlışlıkla silah ustası yazmışım :) Düzeltemedim...

8. theArap

theArap User

bencede böle şelere gerek yok seafight geri almanı istirham ediyorum.
    Saygılarımla Arap..

9. paşa ulu fikrinde haklısın bende oyunun eski haline getirilmesini isterim ama yapılırmı bilmem fikrin uygulamaya geçirilirse çok güzel olur

10. iyi olurdu

11. Arkadaşım çok iyi bir noktaya değinmiş bu konuda.Tamamen katılıyorum.