yelken sorunu ve hızla ilgili. lütfen yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~NAUTILUS~ tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~NAUTILUS~

~NAUTILUS~ User

benim gemi 4 senelik. 14 level zamanında bayağı pırıltı toplamışlığı var. 2 senedir oynamıyodum. şimdi yeteneklerde hız 5/5 yelkenlerde elit . yelken inince yada batıp çıkınca gemi müthiş yavaşlıyor. eskiden 1000 canda bile tazı gibiydi. son değişiklilerle hız puanlarımı sıfırlandı acaba. bana yardımcı olabilirmisiniz. neden kaynaklandığını çözemedim. eskisine oranla hızlar arasında uçurum var

2. en son oyuna eklenene ams sisteminden sonra hız artık bu şekilde kalıcı olarak değiştirilmiştir.

geminizin hızlı gitmesi için gereken unsurlar şunlardır.
    3 adet yelken seviye 5, salma omurga ve dümen bodoslaması kalelerden, yetenekten legba yolundaki rüzgarın arkadaşı. bir adet tasarım örnek: telemachus veya meksika tasarımı ; +49 %50 HP üstünde hız puanı veya storbeker almanya +80 %50 HP altında hız.

not: gülleler artık gemiye ağırlık yapmamakta.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.