yedek görev

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yumi tarafından 5 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yumi

yumi User

• Seviye 3 milletler topluluğu paralı askeri ve koruyucusun depolama limiti kaldırılmıştır
    • Bazı görevlerde oluşan hatalar düzeltilmiştir.
    • Yedek görev itemi : Görev ödülü ve diğer görevler için ihtiyaç duyduğunuz görev ögesi için yedek yerleştirdik. Anlamı: Bir göreviniz aktif iken bir başka görevden ihtiyaç duyduğunuz öğeyi HRMS Şöhret'ten elde edebileceksiniz.
    Seafight Ekibiniz

buradaki yedek görev ile ilgli düzenlemeyi bir örnek ile açıklayabilirmisiniz.?
    örneğin
    https://board-tr.seafight.com/threads/28-level-goerevleri.76706/
    arkadaşın sorduğu soruyu ele alıp açıklayabilirmisiniz.? neler yapılması gerekiyor?

2. Sa
    şimdi şöyle açıklayayım sana diyelim 29 lw sınavı için intikam 2 den milletler fermanı itemi alman gerek fakat sen sınavı başlatmadın gidip intikam 2 kestin bi şekilde o item sana geldi deponda kalıyor sınavı başlatırsan o itemi tekrar almana gerek kalmıyor.

3. ıntıkam2 yı ele gecırdım ama martının dostunu itemini alamadım. şöhret ele geçirsem alabilirmiyim. yoksa tekrardan alana kadar intikam 2 mı ele geçirmem gerekiyor.

4. evet bu soruyu bende merak ediyorum martının dostunu farklı yollardan elde edemezmiyiz illa intikam 2yi mi ele geçirmemiz gerekiyor intikam 1i elegeçirsek olmaz mı ?

5. Normal intikamdan martının dostu çıkıyor yalnız

6. normal intikam dan eminmısın??

7. yumi

yumi User

iyide hrms şöhretten nasıl elde ediyoruz? birde görev diyor hangi görev aktif iken hangi görevin malzemesini şöhretten elde edeceğiz?

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Sınavı başlatmadan fermanı alamazsın dolayısıyla verdiğiniz örnek tamamen yanlış.

Saygılar

9. Bigpatron

Selâm

Hayır alamazsın. İtemi sadece intikam 2'den alabilirsin

Saygılar

10. Bigpatron

Selam

Bazı görevlerde istenilen öğeyi şöhret vurarak elde edebileceğiniz anlamındadır.

Merak ettiğiniz seviye sınavında istenilen öğeleri kazanıp kazanamaycağınız ise, hayır seviye sınav öğelerini şöhretten kazanamazsınız.

Saygılar

11. bigpatron
    martının dostu intikam danmı intikam 2 den mi düşüyor. kıme sorsam normal intikamdan diyorda.

12. yumi

yumi User

şöhretten elde edebilmek içinde sanırım o görevin aktif olması gerekir. örneğin 26 lvl görevinde(talk to the animals) 2 npc ele geçir ve rogue gull topla görevi var bu görev aktif iken şöhret ele geçirip rogue gull elde edebiliriz anlamındamıdır? rogue gull intikam ele geçirince elde edilebilmesine rağmen.

Son düzenlenen: 7 Temmuz 2017
  13. Bigpatron

Görev için istenilen mı? Şu içinde intikam 2 ele geçirmede olan görev?

14. yumi

yumi User

sanırım normal intikamdan çıkıyor martının dostu.
    540 Birds of a FeatherDone Quest 539Board 1 HRMA Revenge II (1745)
    Get 1 Seagull Mate (14)

Board/Enter HRMA Revenge II (Spawned from sinking 500 HRMS Renown II's) in the 26/1 to 28/2 maps
    Get Seagull Mate (Gull's Mate) from boarding/entering HRMA Revenge

15. yumi

yumi User

Sayın bigpatron arkadaşın yapmak istediği görev sıralı görev lvl sınavı değil şimdi arkadaş o görev aktif iken martının dostunu şöhrettende elde edebilirmi?

16. Bigpatron

Evet şanslı ise kazanabilir.

17. Bigpatron

Evet şanslı ise kazanabilir.

18. O Görev tam olarak ;

İntikam II Ele Geçir (0/1)
    1 x Martının Dostu'nu topla

şeklinde ve TP göreviydi. Ben o görevi yaptığımda İntikam 2 yi ele geçirmiştim item vermemişti tsdeki yabancılara sordum normal intikam veriyor dediler denedim ve aldım sonra filo arkadaşlarım da aynı şekilde aldı

19. Bigpatron

Evet görevdeki öyle sizin dediğiniz gibi. Benim dediğim level sınavı için intikamın verdiği item :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.