yazik günah ywter artik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .......єƒє....... tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 3 ay oldu nerdeyse 3 ay o kadar sikinti cikardiniz seyir sikindi felan ona ragmen hala banlamalar atilmadi yeterartik atin butun swlere su banu neyi bekliyorsunuz bi tanr gemi vardi yaptigim gb1 serverinda hala acik ne zamn gelecek bu banlar anlamiyorum lutfen su konuda dogru duzgun bi aciklama yapin bizde ona gore bekliyelim aylar okdu hala bi cozum yok yazin cok yazik

TEK-AŞK-FB bunu beğendi.
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bize bilgi gelmeden biz bilemeyiz. sadece gelen ve duyduğumuzda söylememiz gerekenleri söyleriz. bu talebinizi iletiriz.

3. hile yapmadan önce düşüncekdin meehmet :D

4. Askin sence gemiyimi sikinti ediyorum hatirlarsan yine ciksa yine yaparim demiatim sanada ben yapilan haksizligi kaldiramitoeum bak gemileri actim dun internete gidip hepsi acik tr serverlari kapali sadece yeter artik kac ay oldu ua yazık gunah

5. hacı bu oyunun yönetici leri kimse merak ettim :)
    sınırsız ban atılması için çok ciddi bişey olması lazım,
    Mesela haritamı katladın çeker haritaları verir bir ceza yada verir 1 ay ban gibi,
    ama gelipde başka serverlerde kapatırsan başka serverlerde kapatmassan sıkıntı olur,
    ondan sonra şundan bahsedeyim,
    Her yama Çalışmasında Programcılar oyunu daha da çok bozuyorlar,
    Benim aklıma gelen şöyle , bunlar ya acemi yada artık bu oyunu önemsemiyorlar
    daha söylecek çok şey varda, büyüklük bende kalsın.