Yaz Ortası Çılgınlığı Paketi Görüntüleme Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve asdsafreter tarafından 18 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önce çıkan muhteşem indirimli bi paketten almıştım.Fakat şuan çıkan yaz ortası çılgınlığı paketini önceden almış olduğum paketten dolayı alamıyor ve göremiyorum.Neden böyle bişey var onu da anlamış değilim.Umarım etkinlik bitmeden bi çözüm getirilir.

2. Aynı sorun bende de var.Hiç bi paket almama rağmen''Ne yazık ki bu paketi gösteremiyoruz.
    Pakete zaten sahip olman veya bu paketin bulunduğun ülke için geçerli olmayışı bunun nedenleri arasında olabilir
    ''diye bi hata veriyor.

3. mısfıts

mısfıts User

yağmacını ödülü acılacak mı yetkili biri cevap verebilir mi

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Halen göremiyor iseniz kullandığınız tarayıcı ve flash playerın geçmişini siliniz lütfen

Tosunpaşa54. bunu beğendi.
  5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hayır açılmayacaktır.

6. @Bigpatron Seviye 4 Tahrip yazıyordu forumda fakat pakette 3.seviye ?

7. evet bende 4 seviye diye aldım 3 geldi duzeltilsin lutfen

8. şimdide forumda düzeltilmiş 3.seviye diye o zaman önceden yapın ona göre paket alıyoruz ya

gerçi sizde hata yok size bilgi veren programcılar mı artık kimse onlarda suç kusura bakmayın size saldırır gibi konustum :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Haziran 2018
  9. Selam,

Takım liderimizinde belirttiği gibi merkezden gelen mesaj doğrultusunda yapılan bir paylaşım.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.