Yay ve Oğlak Haritası Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Aerials tarafından 25 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aerials

Aerials User

oyuk ve barutlu vuruşum 5k
    saldırı hızım 5.6 saniye

ben yay ya da oğlak haritasını kolay temizleyebilir miyim?

2. вσя∂σ*

вσя∂σ* Guest

Merhaba, @Aerials

Kalelerden gülle rampasını açmanız gerekmektedir. Geminizin vuruş süresi daha kısa olacaktır.

Saygılarımla.

3. Aerials

Aerials User

zaten onu açmak için inci biriktiriyorum. o haritaları temizlemem uzun sürer mi?
    yani saldırı hızımı artırmak için inci biriktiriyorum ve inci gerektiği için de harita temizlemek istiyorum.

teşekkür ederim cevabınız için @вσя∂σ*

4. mamı_55

mamı_55 User

pırıltı toplarsan daha çabuk biriktirebilirsin başak belki de oğlak vurman zararına olur. alacağın 20k inci kaç saat uğraşacan Allah bilir.

5. Aerials

Aerials User

şey almayı planlıyorum 7günlük pır katlayıcı. 7 günlüğüne.
    oradan kârım olur mu

6. Bak bence başak çıkınca vur ama oğlk uzun sürer birz gelişsen 10k fln vursan 2günde canın sıkılmadan 1 tane oğlk bitirebilirsin.
    Şuan sen katlayıcı çek rampanı fulle ama çok zaman alır.
    Ufk bi tavsiye kendine limit belirle günde örneğin 25bin inci 300 mojo kas her gün düzenli olursan daha hızlı gelişirsin şimdiden başarılar..

7. Aerials

Aerials User

teşekkür ederim çok yardımcı oldun.
    bu arada lütfen konuyu kilitlemeyin soracaklarım oluyor burada.

ben global amerika 2 den tr 2ye geçtim şimdi yeni türk kalmadığı için. trde nasıl gelişebilirim?

teşekkürler

8. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar ,

Sorunuzu daha açık bir şekilde yazar mısınız?

Saygılarımla.

9. Bu yazdıklarımızı uygulayarak tabi önce top yuvanı altınl açılan yeri falan aç elit gemiyi al

10. Aerials

Aerials User

Global amerika 2de hiç türk yok neredeyse o yüzden türkiye 2 serverında en baştan başladım oyuna. nasıl gelişebilirim demek istemiştim.

11. en baştan başlıyosan global 6 yeni açılmış orda başla kalabalık ve server türklerdeymiş üstelik ilk girdiğinde ikitanede kese veriyolar :)

12. Aerials

Aerials User

sağ ol.
    artık global 6da oynarım. teşekkürler

13. Menetli

Menetli Guest

Merhaba @Aerials ,

Sorunuz cevaplandığına göre konuyu kilitliyorum.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.