yaw bune

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆MĂTRĂX☆ tarafından 22 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna giriyom sürekli çıkış yapıyor sonra girmiyor 5dkika bekliyorum giriyorum gene aynı sürekli çıkıyor gemi bune arkadaş lütfen bişey söyleyin not alındı diyip geçiştirmeyin düzelmicekse girmeyelim wlla billaha yeter artık yani bilgisayara zarar vercem bu gidişle bi rahat oyun oynayamıcakmıyız kapatın oyunu bukadar sitrese sokmayın insanları oyunu zaten az huzur rahatlık kafamız dagılsın diye oynuyoruz şimdi tam tersi oyun oynamayınca huzurlu hale geldik oyun oynayınca sinir krizine sokuyor insanları dilimmizde tüy bitti kaç gündür böyle not alındı deniliyor alındıysa yapılsın bune ya böyle etkinlikmi olur oyunamı giriyor 5saat oynuyorsak 1 saati oyunda rahatız gerisinde girmeyle ugraş kötü şeyler sarf ediceğiz hiç olmayacak emek para yatıyor gemilerde bumu isteniliyor kötü laf mı söyleyelim sinir halinde gemilerimi kapatmaya calısıyolar yazdıgım kaçıncı konu söylemek gereksiz belki ama harbiden sinir bozucu durum..

2. Bu maduriyet nasıl giderilecektir o kadar sıkıntı çektiriyiyorsunuz karşılığında ne olacak inaın merak ediyorum bu kdar sıkıntıya karşılık.!!

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

internet expolorer tarayıcısı kullannın bu hatayı vermemektedir. internet geçmişini temizlemeyi unutmayın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.