Yavuz Sayman

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Patikli_Penguen tarafından 4 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mürettebat güvertesi bölümündeki yavuz sayman'ın elit cephane ile verilen hasarı arttırdığı yazıyor fakat kaleyi 7/8 yapmama rağmen modülü taksam da çıkarsam da aynı miktar aralıklarında hasar veriyorum elit cephane ile. Filomdaki birçok kişi denedi, aynı şeyi söylüyorlar. Bu modülün şuanda hiçbir etkisi yok gibi gözüküyor. Şimdiden teşekkürler.

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @Patikli_Penguen ,

Sorun hala devam ediyor ise lütfen destek ekibimiz ile iletişime geçiniz. Hesabınızı incelenerek gerekli işlemler yapılacaktır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

3. baba34_foo

baba34_foo User

hangi topu kullanıyorsun

4. herkezde aynı durum var bence kaleler yetenekler ve taşlar tam yazılan gibi işlem görmuyor özellikle hız

5. Bende arttı 8-8 yaptım 4bin fark etti
    Denicem cıkarıp takıcam bende bakalım frk edicek mi

6. Aynı sorun bende de var hiç bir fark göremedim supportta göremedi ilettiler teknik ekibe bakalım bekliyoruz.

7. Destek ekibinize nereden ulaşacağız acaba ?

8. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Oyun ana sayfasında sağ alt kısımda bulunan 'Support' seçeneğini kullanarak destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca buradan detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.