yardmcı olabileceklerden öneriler beklenır

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve trabzonlu61 tarafından 15 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kalelerimden rampa ve barıutluk 7-6 durumda.
    aşagıdakiilerden hangisini yapmalıyım?

sekstantı 7-6 yapmak mı? (yanı % 6 isabet artışı)
    yoksa
    aralıklı top yerlerini 7-6 yapmak mı? ( yani 12 top artışı)
    veya
    bodoslamayı 7-6 yapmak mı?( yanı +80 hız artışı)
    yada
    salma omurga ve bodoslamayı ikisini aynı zamanda 7-4, 7-4 yapmak mı? (yanı +110 hız artışı)
    ve yahud bunlar harıcınde onerisi olanlar bildirisini sunabilir.

teşekkürler..

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Kişiden kişiye değişmekle beraber,sizin yerinizde olsam salma+bodoslama ile hızımı arttırırdım peşine yeteneklerimi legbaya düzer pırıltı katlayıcı alıp pır toplamaya başlardım.

Tabi eğer normal bir zamanda olsaydık.

Bence şuan her şeyden önce bırakın kalede ne yapmanız gerektiğini falan ve şu etkinlikte kristal kasmaya bakın :)

3. Kas Kas Nereye kadar Git yatdaa o_Oo_Oo_O:):)

4. krıstal kasmak ,,için gülle lazım olmuyor bı miktar ahtopot zehrı vardı. kestım npc ama nir süreden sonra kroıstal verdikrten sonra gülle bitti. zor ya orta sevineninde altında olanlar için zor bir etkinlik bence.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Bu etkinlikte de kasamiyorsanız hiçbir etkinlikte kasamazsınız yani..
    Gulleyi sandıklardan kasmaniz gerekli.

6. yapmayın gözle görünür seyi inkar etmeyin herkes yakınıyorken hala hersey 10 numara gibi göstermeye çalışmayın.
    adamlar ful olmalarına rağmen dert yanıyor bide düşükleri düşünün bi zahmet. gerçekçi olun boşverin bir takım grubu bu oyunu sadece onlar oynamıyor.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne bir takımı? Gayet gerçekçiyim inin 5 lvl e bakın yeni başlamış ne kadar oyuncu kesiyor sistemi. Takır takır kasıyorlar incilerini. Etkinlik kötü olsa kötü derim niye inkar edeyim ?

8. etkinlik kristal bakımından karlı ama inci bakımından değil :)

9. hangi 5 lelwl yeni başlayan onlar ya hangi gülleyle hangi npcye sıkıyorlar çok merak ettimç kaç topları var. nasıl bu kadar kısa zmaanda çözmüşler sistemi

10. sizin 5 lwl deddikleriniz 7-8 yıldır oynayanlar ful olanlar sanki onlrı bilmiyoruz

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Sistemde ne var her saat başı gidip npc yi kesiyorlar :) Ayrıca full olandan bahsetsem full derim.

12. o sistem o sistem değil. neyse uzatmayalım siz haklısınız tabiki de. iyi forumlar admin bey size kolay gelsin. ne zaman zayıfı gözetirseniz o zaman adaleti sağlamış olurusunz.

13. QASSİMODO

QASSİMODO User

400 sandık aldım 90 tanesi duruyo 2100 kristal kastım 200 bin inciyi geri kastım 444 bin de cephanem var ışınlama triton agwe falan da baya oldu kasmayı bilmiyosanız araştırın öğrenin,rastgele ateş edip incim artmadı etkinlik kötü diyemezsiniz

14. diyorum ya SİZ haklısınız :DD
    ayrıca rastgele ateş ettiğimi nerden çıkardınız daha sizinle rast bile gelmedik.
    hp bence başkalrının agzından yazmayın.

15. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne demek başkalarının ağzından, anlamadım ?

16. 4 mesaj önce konuyu kapatmanızı istedim. konuyu başlığı dışına çıkardınız . siz oyunu en iyi bilenlersiniz bunda hem fikiriz. tamam mı.
    konu kapatılmıştır.

17. ●ђр●

●ђр● Guest

Konuyu kapatabilirsiniz tarzı bir yazı görmediğimden ve sizin öneriler alabilmeniz için konuyu kapatmadım, şimdi kapatıyorum. Burda sadece size yardımcı olmaya çalışıyoruz, kelimelerinizi bundan sonra biraz daha özenli seçin ki iki taraf da kırılmasın. İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.