Yardımm

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 66.çєʀќєẕвєγɨ. tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın Aleyküm..
    Acaba bu haritalardan çıkan % deli olan hasarlar saçmalıkmı yoksa dogru bişeymi ben hala anlamış deilim burda kaç kişi haritalarını bitiriyor.darbe puanı verenler okey gözlede görülüyor.Fakat bu %de hasarları bence saçmalık ya kaldırılsın yada bu işe bi çözüm bulunsun lütfen.%7 yengeç hartasında hasar olarak bi tık görülebiliyo fakat %5 olanlarda hiçbir değişiklik olmuyo neden böyle bu hemde ne zamandır böyle.bu duruma bi çözüm bulunsun lütfen yada birtek bendemi var onuda bilmiyorum ama bişiler yapılması lazım.ben haritayı bitirincede aynı vuruyorum.haritayı bitirmesemde.Bu konuyla ilgilenin lütfen herkese şimdiden kolay gelsin ...

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

daha önceden sahipseniz sadece süresi uzar. bundan dolayıdır.. eğer bununla ilgili olmadığını düşünüyorsanız idinizle supporta yazınız..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.