Yardımcı Program

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by atlas42, Apr 5, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. atlas42

atlas42 User

Yine herkes bot kullanmaya devam ediyor. Cezaların bir caydırıcılığı yok. Zaten herkes banlansa oyunda adam kalmaz.
    Benim fikrim seafight bir yardımcı program olarak kendi bot programını çıkartsın. Hiç değilse gayri-resmi olmaktan çıkar. Herkes rahat eder.

2. Bence iyi olur çünkü oyunda çok online olamıyanlar var adam çalışıyor mesela gemisi neden geri kalsın bence olmalı zannediyorsam darkorbitte böyle birsey var

3. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Sunduğunuz çözüm yetkililere iletilecektir.

İyi oyunlar.

4. BüRKüT*

BüRKüT* User

Olabiliritesi düşük bi durum.Çünkü seafight nin satış politikasına aykırı bi durum.İşi kavramak için insanların neden boot kullandığına bakmak lazım.
    1-Haritalar
    Bu haritalar çok önemli.Burlardan gelecek can,güverte,hasarlar,sisler sizde yoksa isterseniz son seviye toplarınız olsun bişey ifade etmiyor.
    Bunlardan en küçüğü oyukla 10 dk en büyüğü 5-6 saatinizi alıyor.Gelen ödüllerdede neyin çıktığı malumunuz.İşsiz olsan çekilmez.Ki insanların işi var.Bu sebebten seafight diyorli bırak sen işsiz değilsin al geç.Almazsanda işte haritalar.Elit atsan zarar.Oturup yapıyorsun teleport vs veriyor.Lanet olsun zarar edeyim diyip 5 harita bitir elitle bazen yine çıkmaz nimet.Yüzdeler tamamen kurmaca.Çok nadir veriyor.Adam tüm parasını ve zamanını oyuna yatırmak yerine bota yöneliyor haklı olarak.
    2-Kutular
    Sırf harita ile bitse iyi.Bide bu olay var.Buradan malzeme çıkaracaz diye uğraşıyor millet.3 seviye pet adamları olsun rahip buz vs inciyle alınamayan yada alındığında zarar ettirecek şeyler burdan karşılanıyor.İçindende %80 kristalli patlayan gülle çıkıyor.Hadi içeriğini geçtim kutu sayısınıda az yapıyolarki belirli saat içinde şukadardan fazla alamasın diye.Event kutuları kadar yapmayı bile çok görüyolar.

Sonuç olarak bot varsa ve kullanılıyorsa yüksek oranda bunlar için kullanılıyor.Kafa gemiler bile haritalarda kutu botlarında dolaşıyor.Bu zorluğu zaten seafight yapmasa en azından kolaylık yoluna gitse zaten bot kalmaz.Kalanlarda etki etmez.Lakin satış düşünceler(sömürme)olduğu için insanlar kolayından yırtmaya bakıyor.Oda bota.Gerçekten okadar şeyi elinizle yapıp savaş arenasına çıkmak için ağır işsiz bundan ziyade şahsınızın robot olması gerekli.Bunları millet akşam 2-3 saat girdiğinde savaş olursa karşı tarafı batırmak için yapıyor.Önerine gelecek olursak bunu sea yapar mı?Belki yapar ama bendelini ödeyip alamazsınız o yardımcıyı.Yani oda belinizi büker emin olun.

Last edited: Apr 6, 2017
    gangam61 and AnTrOmEdA like this.
  5. AnTrOmEdA

AnTrOmEdA User

tamamen gerçek ve yerinde bi konuşma katılıyorum çünkü bn kendim günde anca 2 saat oynaya biliyorum

6. kesinlikle ihtiyaç var olması şart 10 saatte 200 sandık açamıyoruz haritalar zaten işkenceden başka bişey deyil

7. mamı_55

mamı_55 User

Seafight para politikasını o konuda da konuşturur. Botu aylığı 10 20 tl ye felan mı vereceğini düşünüyorsunuz ? Min. vereceği fiyat 100TL. Çünkü para kazanabileceği çoğu noktayı baltalayacak bu sistem. Bir yerlerden insanları yolması lazım sonuçta. Parası olanla olmayan arasındaki uçurumu iyice açacak bu malesef :) İlla birşeyler yapacaksa oyunu kolaylaştırsın. 7 saat yengeç vuruyorum dp veya top hasarı için. Günde 2 saat giren birisi olsam 4 günüm yengeç vurmakla geçecek. Ne çıkacak ışınlanma.. Hadi bir daha. Günlerce yengeç vurup duracam. Peki ben ne zaman savaş oyununda savaşacam, veya etkinlik kasacam, yükselebilmek için günlük görev yapacam ? Oyun çok fazla dallanıp budaklandı ama bu oyuncunun zararına. Seafight malesef bunu düşünmüyor. Daha da zorlaştırıp insanları bunları satın almaya yöneltiyor. Ama umrunda olmayan şu konu başını çok ağrıtacak : Oyuncular bir bir gidiyor...

gangam61 likes this.
  8. atlas42

atlas42 User

Yani demek istediğim oyunda illegal bir durum varsa ve şayet buna göz yumuluyorsa varsın tuzlu olsun yardımcı program olsun. Yeterki yasal olsun. Kurallarımızın ayağı yere bassın. Oyundaki durum ortada. Biraz oyun kuralları oyun realitesine yaklaşsın!

Thread Status:
Not open for further replies.