Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve La_Scorpio_Rego tarafından 11 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar. Ben uzun süre önce seafight oynuyordum. Ara verdim ve tekrardan başladım. Daha fazla hasar vurmak için neler yapmam lazım. Özetle yardımcı olursanız sevirim. Kalelerde ve yeteneklerde neler yapmam lazım.

2. BüRKüT*

BüRKüT* User

Öncelikle konunun yeri bura değil:)
    soruna gelince gemiyi fullüceksin işte üstad
    oyun içinde uğraşarak yapabileceğin alanlar.
    Top ve direk yerlerin açık değilse onar.
    Kaleler
    yetenekler.
    topları şuan para harcamadan 5. seviye 60 lık yapabilirsin anca.
    Parayla yapılanlar.
    daha fazlası için vudo topu.Parana göre 0-1-2-3-4. seviye.
    stratejine göre kıyamet çekici 1-2-3.
    yine stratejine göre alev topları.
    vudu fullersen vudu rahibi.
    gemi ve pet taşları.
    güvertelerin yoksa güverteler.
    -----------
    Kalelerde
    orta kale:sekstant,barutluk, krtik.lakin kritk yerine tamir tercihimdir.
    ön kalede
    hızlı vuruş için rampa.
    az hasar almak için zır gövde.
    hızlı gitmek için salma omurga.
    arka kalede
    aralıklı top fazla top için
    bodoslama hız için
    tercihe göre roketçi yada dürbün.
    vudu kalende stratejine göre kaleler.
    silah güvertesinde ise kullandığın gülle türüne göre stateji kuracaksın
    marongozu açarsan fazladan yelken ve doğal olrak hız.
    büyü geliştirici,dev yangın,zehirleyici arasından 2 sini ek olarak seçersin.
    ---------------
    yeteneklerde daha fazla vurabilmek için ogunun yolu.
    kalanı agweye(daha fazla vurmak için agwenin görüşü kesin 6.
    dahada kalan olursa tercihe göre legbadan rüzgarın arkadaşına ulaşmak.dahada kalan olmaz buraya ulaşıursan zaten:D
    Şarapnel yağmuru kitabı.menzili düşürür atışın güçlenir.
    eventlarda çıakn buflar.vuruşunu yükseltir.bazılarıda aldığın hasarı düşürür.
    Temel,orta oyun bilgisi.çünkü adama tıklayamadıktan sonra istersen sınırsız güçte ol fazla vuramıcaksın:D
    Son olarak İleri oyun bilgisi.Bu seviyedeyken ful bi gemin varsa zor batacaksın.Duruma göre kartal gözü yada şarapnel yağmurunu kitabını açıp kapama.harita oyunu tamir kombiniyle savaşma 2-3 vs 1 lerde sisi ve buz güllesini yada duruma göre gerekli gülleyi potu fişekleri vs vs.kullanmak.Bukadar.Yeterlimi;)

GugudaForza61 bunu beğendi.
  3. Dostum çok teşekkür ederim o kadar zahmet edip yazmışsın. Gerçekten minnettar oldum ^^ Kusura bakmayın yanlış yere konu açtığım için. Böyle güzel anlatımın çok işime yarayacak çok sağolasın tekrardan ^^