Yardımcı olabilir misiniz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kravasekera tarafından 25 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba oyuna yeni başladım topları fulledim altınla ne kadar genişletiliyorsa.

5500 inci var.

Bu incilerle top yerini mi genişletmeliyim yoksa biriktirip kale mi açmalıyım.

bunla ilgili ve başka neler yapabileceğimle ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Kalelerden rampayi acmaniz lazım elit kole ile de beraber duzgun doldurma suresiyle kasilmaniz kolaylasacak. Tabi ancak onu açıp birkac seviye yukseltene kadar bayagi zahmet çekeceksiniz. Size tavsiyem pırıltı katlayici satin alip pirilti toplamanizdir.

3. Yani topları genişletme kalelerden aç diyorsunuz?

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Yani ilk seviyeleri ucuz oluyor toplarin onlari almaniz da mantıklı. Artik bu kısımda kendiniz karar verin ne yapacaginiza. Ayrica tüm kalelerden bahsetmedim ki sadece rampa dedim dikkatinizi çekerim. Tabiki top yerlerini alacaksiniz diger kaleler ilk aşamada isinize yaramaz :)

5. anladım teşekkürler. Buarada pırıltı katlayıcıyı düşündüm fakat o kadar çok bot varki bize pırıltı kalmıyor :)

Son olarak yetenek puanlarını neye vermeliyim? 50 kristal var. teşekkürler.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Botlar kapandi yalniz 1 2 hafta kadar önce. artik eskisi kadar yok olanlar da kapanır yakında.

Yetenekleri temelde 4 1 1 vermeniz lazim yani 6 yetenek yaptiktan sonra ogoun a geçebilir vuruslarinizi arttirmaya baslarsiniz.

7. Çok teşekürler yardımlarınız için.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne demek..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.