yardım

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by .WaRLoCK61., Nov 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. yuva satın al butonu altıf degıl ve satın alınamıyor, diğer gemıde ıse satın aldıgı halde 309 top konulabılıyor ama 182 yerıne 172 kereste koyulabılıyor , oyunda bır sorunmu var bu konu ıle alakalı veya ne yapmalıyım bılgılendırırsenız sevınırım tesekkurler [​IMG]

2. 309 top 20 level altındaki haritalarda eğer ki ligden gelen lig buffunuz yoksa koyulabilecek maksimum top sayısıdır. Geminizdeki tüm yuvalar açıldığı için daha fazla yuva açma imkanı olmadığı için buton kullanılamamakta. 172 direk sayısı da tüm güverteleri olan ve tersane marangozu kalesi 6/7 olan bir geminin maksimum direk sayısıdır, daha fazla direk koyabilmek için kalenizi 7/7 yapınız, bu durumda 174 olacaktır.

3. anladım benım kalelerde 7/7 tum guverteler var ama yınede 172 kereste koyulabılıyor , nerede yanlıs yapıyorum bılmıyorum :(

4. Kalenin içi 6 kalmış olabilir slotu 7 ise 7/7 gözüküyordur.

5. Eğer sizin de bu resimlerdeki gibi ise kaleleriniz, tekrar ediyorum kale içini de kontrol edin, 175 slot olması gerekli. Güvertelerle ilgisi yok yoksa 172 de koyamazdınız.

6. yumi

yumi User

tersane marangozunu deaktif edip tekrar takın bakalım yapmadıysanız yapmışsınızdır ama(tersane marangozuda 7. seviye ama..175 olması lazım.

7. yumi

yumi User

ee resimdeki 175 zaten.175 kiriş koymuşsunuz işte.

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Şayet maksimum alınabilen sayıya ulaşmadı iseniz yuva almak için resimde 0/0 görünen yuva kısmını sağa çekerek kaçtane alacağınızı belirlemelisiniz ilk olarak, daha sonra satın alma aktif olacaktır