Destek yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve adalı tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ilk keto yu kesem sonra ladonu kesem ödülümü alırmıyım ilk ketoyu kessem bişey olurmu *

1. ilk keto yu kesem sonra ladonu kesem ödülümü alırmıyım ilk ketoyu kessem bişey olurmu *

oy sayısı 0
    0,0%
  2. ilk keto yu kesem sonra ladonu kesem ödülümü alırmıyım ilk ketoyu kessem bişey olurmu *

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adalı

adalı User

ilk keto yu kesem sonra ladonu kesem ödülümü alırmıyım ilk ketoyu kessem bişey olurmu *

2. adalı

adalı User

mini oyunda ilk keto yu kesem sonra ladonu kesem ödülümü alırmıyım ilk ketoyu kessem bişey olurmu

3. ilk ladonu kes beyaz halka bırakıyor içine gir ketou kes

4. adalı

adalı User

biliyomda ilk ketoyu kessem bişey olurmu

5. eğer ilk keto yu kesersen ödül alırsın fakat 30 puan yerine 20 puan alırsın

6. adalı

adalı User

yok ben puan için değil sıralamaya oyunamıyom zaten bak şimdi gemim sağlam deil zaten bide şifacıyı kurtarıp keto yu kesip sonra bilgisayarı ladona bağlayıp dolşcam 20 k feln vuruor zeten gemim

7. adalı

adalı User

o keser zaten ben pc başında yokken kendi kendine

8. inci miktarı düşmüyor diye biliyorum sadece puan düşer

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Bitiriş sıranıza göre mükemmel bitiremezseniz alacağın ödüllerin düştüğünü ekrandan kontrol edebilirsiniz girmeden önce.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.