yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -lancer1- tarafından 18 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -lancer1-

-lancer1- User

selamın aleyküm Antik Nişanına kaçtane olduguna nerden bakabilirim ve kaç olunca harita verecek bide görev verici yeri nerde Emily Davis' adlı kişi teşekkürler

2. Antik nisanın kaç tane olduğuna depo kısmından bakabilirsin.Bu nişan üstünde en fazla 3 tane olabilir fazlası olmaz bunu dikkat et.Antik nişanı güvenli limanda alexandro npcsine tıklayarak kullanabilirsin.Ilk harita sadece 1 antik nişan ister.Emily Davis' adlı npc de güvenli limanda kırmızı gemidir.

3. 1/1 1/2 1/3 1/4 Emily Davis i aradım bulamadım sabit durmuyor herhalde

4. Güvenli limana git orda sabit duruyor:))))

5. güvenli liman neresi kardeşim koordinat yazsaydın keşke...

6. 2/1 haritanın sol tarafına gel ve harita atlamaya tıkla ve güvenli limana geçersin ayrica 5/1 sağ taraftada var aynı şekil atlarsın :)))

7. senden önce kendi çabalarımla buldum kardeşim, keşke ilk mesajında böyle detaylı yazsaydın yeni başlayanlar için ilk yazdığın imkansız
    yinede saol ilgin için.