Yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ω•ЯEİS®•Ω[TC*] tarafından 4 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim legbada bütün herşey mevcut hız puanım normalde 932 fakat hız taşı veya kabak hızı açsam dahi bazı oyunculara yetişemiyorum bilgisi olan var mı bu hızı başka nerden artırabiliriz ? ve Oyundaki hız taşı ve kabak hızı olmadan max hız kaçtır ?

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kaleleriniz farklı olabilir malesef hesaplar karşılaştırma yapılmadan sizin ne eksiğiniz var yada hızlı dediğiniz oyuncuların sizden ne fazlası olduğunu söylemek imkânsızdır

3. Topaz hız +49+ legba+salma omurga+dümen bodoslaması+3 tane 5. seviye yelken+krıstal nımeti= en fazla 932 hız puanı yapar. Eğer arkadasın hız puanı 932 ise bunların hepsı acıktır. Kabak gücü hız taşından daha fazla hız puanı verır. Başka türlü sizden hızlı olmaları ımkansız.

Ayrıca sayın admınım kalelerdeki geliştirilmiş dürbün çalışmıyo. ilgilenirseniz sevinirim

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kayık yerleri varsa diğer oyuncu da bu dediklerinize ek olarak hızı daha fazla olur. Kaledeki durumu daha önce rapor etmiştim ve sorunlu olduğunu onayladı programcılar şuan düzeltilecek hata listesinde ancak ne zaman düzelir malesef bir süre vermem imkânsız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.