Yardım: Taşlara göre en uygun ön ayarlar!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 22 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar elimdeki işe yarar taşlar aşağıdaki gibidir. Bir tamir, bir zıpkın bir de normal gemi için önayar konusunda yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler!
    Özel taşlar: +5 oyunculara karşı hasar, +49 hız, + 80 hız, +10 elit puan bonusu
    Saldırı: +16 top hasarı iki tane, +13 top hasarı iki tane, +16 zıpkın hasarı, +6.5 isabet, +6 isabet, +12 kritik hasar...
    Savunma: +80000 darbe, +75000 darbe iki tane, +80000 vudu darbesi, +14 hasar önleme, +10.5 kaçınma şansı, +10 kaçınma şansı, +32 Tamir iki tane,
    Evcil hayvan:
    Özel: +10 canavardan kazanılan altın
    Normal: +11.25 kaçınma şansı, +7.5 isabet, 30000 vudu, 25000 darbe ve daha düşükleri
    Not: bu taşları takıp çıkarmanın maliyetlerini de eklerseniz iyi olur :)

2. Öncelikle belirteyim taş takmanın nir ücreti yok, sökme işleminde ücret ödersiniz sadece.

Oyun tarzınıza göre değişir taş dizilimi, birden fazla gemi olması daha iyi ama.
    Bir örnek mesela:
    1. GEMİ: 16 Top hasarı 12 kritik hasarı 80k hp 4 hasar önleme, 49 hız (etkinlik kasılma gemisi)
    2. GEMİ: 16 Top hasarı 6 isabet 80k hp 14 hasar önleme, %5 PVP hasarı (Savaş gemisi)
    Savaş gemisine darbe koymayanlar da var. Ben koyuyorum mesela ama işte orası size kalmış. Diğer arkadaşların örneklerini de bekleyin onlar da yazarlarsa karşılaştırıp aklınıza yatanı uygularsınız

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. Tamir gemisi etkinlik ve altın kasma gemisi savaş gemisi sandık gemisi falan derken uzuyor. Benim aktif kullandığım 5 gemi var mesela. Biraz uzun bir iş onların taşlarını üst seviye yapmak. Zamanla gemi sayısını arttırmak en iyisi. Eğer savaşa lüzum yok daha gelişme aşamasındayım diyorsanız sadece kasılma ve tamir tasarımı yapın mesela

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. Çok sağolun efem. Diğer önerilerle birleştireceğim.

5. Evet, savaşa pek ilgim yok. Oyunu bireysel oynuyorum.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.