Yardım lütfen

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cred•~Insus•~Cred•~ tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hocam selamun aleyküm kolay gelsin öncelikle , ben elit gemiler ve güverte nerden bulabilirim eskiden oyun daha açıktı şimdi zorlanıyorum ya da bana özel bir şey. Bir pazardan teklif vererek aldığım eşyalar,gemiler nerde ..

2. Kardesim oyna gir orda ust kisimda bulursun gemileri guverte olayi degisti yine o gemilerin ordaki kisimdan top sayisini artrabilirsin

3. Kardeşim o üst dediğin taraflar ne taraflar açıklarsan sevinirim :/

4. Oyunu baslat yukarda bi cubuk varya gemi iconu korsan ikonu faln var

5. Hocam yorucam seni haberin olsun şimdiden eğer oyun top 10 lara girersem sıralamalarda bilki senin sayende :D , güverte nerden alınıyor bulamadım elit gemiler de nerde onu da bulamadım bir de pazardan elit tamirci , yıldız haritacı mıdır ne bir de o onlar otomatik olarak mı geldi yoksa ben mi ayarlıycam eğer ayarlıycaksam da nereden ? ( bunların hepsini cevapla benden sevabı kap kardeşim :)

6. güverte alma yok eskidendi o. oyun ekranında yukarıda 4 solda 4 sağda menü var bi kurcala oraları anlarsın nerede ne olduğunu. mürettebata ise pazarda teklif verirsin alırsan alırsın alamazsan alamazsın ekstra yapacak bir şey yok

7. bi kurcalasan oyun ekranındaki menüleri görecen elit gemileri

8. la kardeş bulamadım la özet geç işte !

9. Kuantum

Kuantum Guest

10. la derken ? kim olduğunuza ve nerede ne şekilde yazdığınıza dikkat ediniz. bir de ünlem koymuş oraya. sana yardım ediyoruz burada, üslubunu topla bakim bi.

11. ankaralıyım ben çok behzat ç izlemekten oluyor kardeşim. cevap ?

12. KUANTUM CANINI YİYİM SENİN :*

13. oyun ekranında gemi figürü var orada gemi özelleştirme diye bir bölüm var , değerler yazsının altındaki yukarı bakan oka tıkla oradan yuva satın alabilirsin. daha fazla top ve direk yerleştirebilirsin gemiye