yardım lazım satın adminler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Esmerr_61 tarafından 26 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Esmerr_61

Esmerr_61 User

kolay gelsin oncelikle ben ingiltere serverında oynuyorum 2 gun once havaii fişek alırken yanlışlık agwe amulet aldım 52 mil yon incim gitti maalesef 150 agwe amulet aldım ben ingiliz supportuna yazdım ama 2 gundur cevap bile gelmedi cevap beklemesini bir kenara bırakın otamatik cevap bile yazmadılar 5 yıllık oyuncuyum ne zaman ingiliz suppotundan yardım istesem hep gormezden geliniyorum maalesef mesaj yazdım supporta 150 amuleti geri alıp benım 52 milyon incimi geri versinler diye ama maalesef 2 gundur hiç bir sey yok acaba burdaki adminlert yardımcı olabilirlermi cevap için şimdiden teşekkür ederim lutfen yardım edin benım gemimde suanda 275 inci kaldı

2. Esmerr_61

Esmerr_61 User

gemi adı:Esmer_61ℂ⋆ User ID:39/9653461

3. yumi

yumi User

150 agwe nasıl 52 milyon inci yapıyor anlamadım?

4. Esmerr_61

Esmerr_61 User

150 bin agwe olacak pardon 150 bin agwe aldım yanlışlıkla 52 mil yon inci gitti

5. 52 mil incimi :D:D:D banka mı soydunuz. ben sana adminlerin cevabını söyleyeyim tahminen yani bizim adminler TR serverine bakar sadece diye biliyorum sen oranın supportuna yazacaksın

6. Bende yanlışlıkla almıştım tabanca altınla alınanı değil inciyle alınanı almıştım sporta yazdım sağ olsunlar verdiler incimi tekrar.tabi 52 mil inci değildi cüzzi bir inciydi 400 bin kadar umarım tekrar alırsın incini ancak oynadığını servır farklı bişey diyemem .

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu konuda bizler size yardımcı olamayız son olarak türk supportuna yazınız supportlarımız tarafından size gereken cevap verilecektir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.